Run Forest, run!

Break-ups suck, maar er is één ding wat de situatie nog vervelender maakt… Een onverwachtse rendez-vous met de boy die je hart brak. Oh no!

No stress, want deze 6 things to do helpen je door dit ongemakkelijke moment heen. 

1. Ren
Roep je inner cheetah op en ren zo hard en ver als je kan. Wegwezen bij die sukkel!

2. Zoek dekking
Vind je het moeilijk om hem te zien? Reken dan op je besties voor support. Zij kunnen helpen jullie gesprek minder ongemakkelijk te maken, en vrolijken je op als je verdrietig bent.

3. Secret stalker
Is hij de afgelopen tijd op vakantie geweest met zijn boys, heeft hij een nieuwe bijbaan gescoord en is hij Facebook-vrienden geworden met 17 meisjes? En weet je dit alleen omdat je hem nauwlettend in de gaten hebt gehouden op Facebook? Begin hier dan vooral niet over. We begrijpen natuurlijk heel goed dat de break-up jou heeft omgetoverd tot pro FBI-agent… Maar dat hoeft hij niet te weten ;-).  

4. Wees jezelf
Was jullie break-up nasty & emotioneel? Dan snappen we dat je aan hem wilt laten zien dat je helemaal gelukkig en stronger than ever bent. Maar probeer jullie gesprekje casual en relaxed te houden. Wees gewoon lekker jezelf, want dan ben je op je leukst :-).

5. Een beetje emo is oké
Geef jezelf de ruimte om verdrietig te zijn, want dit is totally a-okay. Over een break-up heenkomen kost nu eenmaal tijd. Race naar de winkel, sla wat repen chocolade en Ben & Jerry’s in en wees extra lief voor jezelf. Je verdient het.  

6. Keep calm girl!
Dat is het allerbelangrijkst. Want hoe ongemakkelijk, tenenkrommend of vervelend het ook is om je ex weer te zien, van een public meltdown ga je je echt niet beter voelen. Stay strong en probeer jullie ontmoeting zo kort mogelijk te houden. Gaat hij een heel gesprek met je aan? Vertel hem dat je een afspraak hebt, je trein moet halen of je hond moet uitlaten en excuseer jezelf. You can do it! 

Wat zou jij doen als je je ex ziet?  

Fotografie: Chris Eckert/Studio D