Krijg je haar net zo mooi en gezond als Niomi!

Ben jij ook altijd jaloers geweest op de mooie lokken van Niomi Smart?

Nu hoef je je gelukkig niet meer af te vragen hoe ze het toch voor elkaar krijgt, want ze geeft vijf tips weg waarin ze uitlegt hoe zij zo gezond en glanzend haar krijgt!

Wij nemen ze even allemaal met jullie door 🙂 Check ook de video down below!
 

1. Kokosolie
Met kokosolie kan je zo veel kanten op. Je kan het namelijk niet alleen gebruiken om mee te koken of om een droge huid te fixen, maar je kan het ook als haarmasker gebruiken! Breng de olie de nacht voor je je haar gaat wassen aan op je haar aan en focus je hierbij vooral op de puntjes. Borstel het nu door en maak je haar vast in een vlecht. De volgende dag was je je haar, en je hebt erna extremely soft hair!

2. Conditioner
Als je conditioner gebruikt – na je shampoo – laat dit even een paar minuutjes zitten! Zo kan het wat beter intrekken. Breng bijvoorbeeld eerst de conditioner aan, om vervolgens je lichaam te wassen of je te scheren. Pas hierna was je het eruit en je zal je haar beter en zachter aanvoelen.

3. Aveda Damage Remedy Split End Repair
Niomi is helemaal weg van dit spul! Het is een instant repair voor je lelijke gespleten puntjes. Smeer wat door je haar en het zit gelijk een stuk beter en ziet er gezonder uit.

4. Wees voorzichtig met borstelen!
Probeer tijdens het borstelen van je haar niet te hard te trekken om alle klitten eruit te krijgen. Dit zal er alleen maar voor zorgen dat er haren afbreken. Het beste is om van onderaan rustig met de puntjes te beginnen en zo langzaam naar boven te werken. Probeer ook om je haar niet de hele dag door te borstelen, ook al is het zo verleidelijk. Een andere tip van Niomi is om je haar niet te borstelen als het nat is. Gebruik in plaats van een borstel je vingers om het zo door te kammen.

5. Slaap met gevlochten haar
Speciaal voor wie geen tijd heeft om ’s ochtends het haar mooi te krullen of te föhnen, geeft Niomi als tip om je haar ’s nachts in te vlechten. Op deze manier word je de volgende dag met natural waves wakker. Daarbij is er minder kans dat je haar in de klit raakt ’s nachts.

6. Good food is key!
Door veel proteïne te eten, zal je haar er ook gezonder gaan uitzien. Neem bijvoorbeeld quinoa en spinazie. Er zijn tons of lekkere recepten voor en het is ook nog eens goed voor je haar! #doublewin.

Beeld: Instagram