Nog voor het schooljaar eindigt

Of je nu druk met de eindexamens bezig bent, of nog lekker in de schoolbanken zit; de zomervakantie is bijna in zicht.

Heb jij al het hele jaar een oogje op die knappe jongen uit je klas, maar durf je niets te laten merken? Dan is dit het moment om in actie te komen. CG! vertelt je hoe je hem nog voor de vakantie binnen hengelt… 😉
 

1. Plannen maar!
Ja, echt. Zo weet je hoe vaak je hem nog gaat zien, en hoeveel tijd je hebt om zijn hart te veroveren.

2. Studiebollen  
Twee weten meer dan één, dus kunnen jullie net zo goed samen het huiswerk maken ;-). Vertel hem bijvoorbeeld dat je moeite hebt met de opdrachten, of bied juist aan om hem te helpen. Een sneaky manier om alleen met hem te zijn.  

3. De perfecte setting
Is hij in voor een huiswerk-date? Kies dan de ideale locatie. Als jullie in de bieb afspreken, is de kans groot dat jullie ook écht gaan huiswerken. Niets mis mee, want dan kun je hem natuurlijk inpakken met je brains.

Hoop je stiekem dat jullie studie date uitloopt op een romantic date? Stel dan voor om aan de slag te gaan in een gezellig cafeetje. Of get cozy en nodig hem bij jou thuis uit. Na al dat harde werken mogen jullie best even chillen met een romantisch dvd’tje, toch? 😉

4. Examen afterparty
Hebben jullie allebei een zware toets achter de rug?  Dan hebben jullie die ijskoude Frappuccino zo erg verdiend. En laat het nu net elke middag Happy Hour bij Starbucks zijn! Kan geen toeval zijn ;-). Neem hem op sleeptouw en zoek een chill plekje uit om samen te dromen over de zomervakantie, en alle fun plannen die jullie hebben.

Enne, als jullie het dan toch over de zomer hebben… Vraag hem dan meteen mee naar dat leuke festival/feest/strandtentje. 

5. Groupdate
Ben je nog niet helemaal ready voor alone time met hem? Organiseer dan een groepsdate met je vrienden en vriendinnen. Ga met z’n allen wat drinken in de stad, host een picknick of pak de trein naar het strand. En vergeet hem niet uit te nodigen natuurlijk ;-). Dit is minder spannend dan een date met z’n tweeën, maar geeft jullie wel de kans om elkaar beter te leren kennen.

6. Little things
Zo easy, maar very adorable; stuur hem voor een examen of een belangrijke toets een berichtje om hem succes te wensen. Of vraag hem na afloop hoe het is gegaan. De perfecte manier om te laten zien dat je in hem geïnteresseerd bent. 

Fotografie: Cheyenne Ellis