Dit wordt jouw zomer!

Single zijn in de zomer is allesbehalve erg! En wel hierom: 

1. Best friend time

Zonder lover heb je alle tijd om te investeren in je vriendinnen. Iedere dag samen lunchen, shoppen, relaxen en bellen? No problem! Jij hoeft je niet druk te maken om een needy, aandachtvragend vriendje.
 

2. Me, myself & I

Juist, alles draait om JOU! Of je nu tot in het middaguur in bed wil liggen, eindeloos chickflicks wil kijken, de Spice Girls op repeat wil zetten of vijf dagen per week gaat shoppen; alles is oké in deze relatie met jezelf.
 

3. YOU, 2.0

Altijd al Spaans willen leren of 10 kilometer willen hardlopen zonder knock-out te gaan? Now is the time! Je hebt de hele zomer de tijd om aan jezelf te werken en tot de beste you ever te komen.  
 

4. No sweat

Op een warme zomerdag is niets lekkerder dan een beetje verkoeling. Handjes vast moeten houden, of knuffelen met je vriendje valt daar dus niet onder. Klamme handjes en zweterige knuffels zijn niet sexy. Daar hoef jij niet over te stressen!

 

5. Eindeloos flirten

Of je nou op vakantie gaat of de hele zomer thuis blijft, hotties kun je overal spotten. De jongen van de ijskraam, die knappe surfdude op het strand of de ober op het terras; it’s game on! Jij bent namelijk vrijgezel en dus kun je flirten met wie je wilt, zoveel je maar wilt.

6. De leukste dates

Wanneer al dat flirten toch tot een date leidt, hoef je je in deze tijd allesbehalve druk te maken over wat jullie kunnen gaan doen. Ga samen suppen, picknicken of een strandwandeling maken. De zomer is perfect om er samen op uit te gaan.