Echt, een break-up heeft ook voordelen…

Newly single? Sure… er  zijn leukere dingen dan heartbroken zijn. Maar geen boyfriend in je leven, heeft ook zo z’n voordelen. Echt!

Deze 6 dingen bewijzen dat je beter af bent zonder hem, want no boyfriend = no problems! Of nou ja… minder, dan 😉

 

1.Meer Q-time met je BFF’s
Stappen met je girls zonder dat hij je appt waar en met wie je bent, eindeloos roddelen over vervelende exen, uithuilen: jullie band wordt nóg stronger dan die al was. En je hebt ook gewoon meer tijd voor ze, dus plan die agenda maar vol met ladies’ nights!
 

2.Tijd over
Zonder je wekelijkse date nights heb je ineens zeeën van tijd over. Kun je bijvoorbeeld die oude hobby weer oppakken, aan een healthy you werken in de sportschool, of gewoon lekker chillen met Netflix. Niemand die zeurt dat ‘ie een voetbalwedstrijd wil zien…
 

3. All about you
Ben jij in love met shiny lipgloss, maar vond hij dat te plakkerig? Guess what: je hoeft geen rekening meer met hem te houden en kunt die lipgloss gewoon rocken. It’s all about you now!
*Singing: 'Don’t need permission, made my decision to test my limits ‘cause it’s my business'…*  

 

4Flirt alert
Yes! Je kunt nu weer ongegeneerd flirten, dansen en – als je dat zou willen – zoenen met andere boys. You’re back on the market en daar mag je best van genieten.

 

5. Money honey
Nu het uit is, hoef je geen cadeautjes meer te kopen voor zijn verjaardag of die van zijn zussen, broers, ouders, tantes, goudvissen, etc. Romantische etentjes in luxe, (lees: dure) restaurants of valentijnscadeautjes zijn ook niet meer necessary. Des te meer geld om aan jezelf te besteden dus. Shoppen, sparen, zomaar iets kleins kopen voor je bestie … kan gewoon!

 

6. Mr. Right
Een break-up doet even pijn, maar daardoor leer je wel wat je wel en niet belangrijk vindt in een relatie en aan boys. En dat brengt je weer een stapje dichter bij het vinden van Mr. Right. Dat is ook wat waard, toch? 

 

Lees ook: Win een all access VIP weekend voor jou & je vriendinnen!