In welke movie schitter jij?

Hoe cool is het als je de filmset van je favo movie gewoon even jouw leven zou zijn? In deze films zou jij maar al te graag ruilen met de hoofdpersonen!

The Hunger Games

In bomen klauteren en rennen door het woud met een pijl en boog, een kick-ass uitdaging als je het jou vraagt. En dan is er nog Liam Hemsworth die je opvangt. Jij bent zóó the Girl On Fire.

Harry Potter

Hoe awesome: dwars door een stationsmuur rennen om het magische perron te bereiken. En net als Harry de onzichtbaarheidscape dragen. Kun je heel de dag bij je crush rondhangen zonder een stalker te lijken!

Clueless

Het lijkt je geweldig om net als Cher in een coole nineties outfit op school te paraderen, met een roze fluffy pen te schrijven en elke discussie te winnen. En om natuurlijk elke zin af te sluiten met ‘As If!’

The Devil Wears Prada

Elke dag je (hooggehakte) benen uit je lijf rennen voor je bazin: nee. Op de hoogte van alle ins en out’s van de modewereld zijn: ja! En werken bij een magazine is sowieso je alltime dream job.

Pitch Perfect

Je zingt de sterren van de hemel. In de badkamer, onder de douche. Met jou erbij zijn The Treblemakers helemaal geen competitie meer voor de aca-awesome Bella’s!

The Notebook

No explanation needed. De eerste keer dat je deze zwijmel story zag beeldde je je al in dat JIJ in dat bootje zat… If you're a bird, i'm a bird.

 

Fotografie: J. Ryan Roberts/ Studio D