Dit doe je als je verliefd bent

Het is oké, we zijn er allemaal wel eens schuldig aan geweest: creepy gedrag tegenover je love interest. Van online stalken tot vreugdedansjes, you're not the only one. 

1. Overanalyseren
Je bent in de stad en hij komt je tegemoet lopen. Enthousiast zegt hij gedag. Cool als jij bent, reageer je met een nonchalante hey en loop je door. Om vervolgens zo snel mogelijk te Googelen wat het betekent als een jongen hoi tegen je zegt, en of je hieruit kunt opmaken dat hij stiekem van je houdt.   

2. Heeey…
Oefenen op je hey’s, je hoi’s, je heee’s en je hi’s. Voor de spiegel. In je eentje. Weird.  

3. Interesses delen
Je bent helemaal fan van de nieuwe hamburger bij McDonald’s. McDonald’s, hamburgers, eten… Perfect gespreksonderwerp voor jou en je love interest. Totdat hij vegetariër blijkt te zijn. Jouw reactie: McDonald’s? Nasty! Ik haat vlees! Ik haat junk food! Binnen een paar seconden heb je jezelf van junk food lover tot fake vegetariër weten te praten. Smooth

4. FAIL
Om indruk te maken probeer je nog smoother te zijn. Jammer genoeg gaat het nooit zoals je gepland hebt. Een flirty knipoog verandert in een rare spiervertrekking en tijdens je sexy loopje struikel je over je eigen voeten.  

5. Creep alert
Je hebt hem de laatste tijd zo obsessief gestalkt op social media, dat je dingen van hem weet die hij je nooit verteld heeft. Voor je gevoel ken je hem zó goed, dat het je even ontgaat dat dat niet het geval is.
“Je zag er zo schattig uit op die babyfoto op je Facebook!”
“Ehh, zijn wij FB friends dan..?”

6. Je denkt vooruit
En dan bedoelen we niet je outfit voor morgen. Jij denkt aan jullie bruiloft, jullie kinderen, hun namen en jullie kleinkinderen. Over je toekomst nadenken is goed, maar je kan ook te ver gaan ;-). 

7. Happy dance!
Omdat jij natuurlijk hartstikke leuk bent, weet je evengoed een date te scoren met die leuke jongen. In plaats van gewoon verder te gaan met je dag, moet jij eerst een awkward vreugdedansje doen. Die hij ziet. Oh, no…