Don’t try this at home…

O jee, na een hele tijd smoorverliefd geweest te zijn op je vriend, kom je ineens tot de conclusie dat jullie toch niet voor elkaar gemaakt zijn. Je ergert je de hele dag aan hem, je hebt geen zin om tijd voor hem vrij te maken en hij maakt je vaker ongelukkig dan gelukkig. Allemaal signs dat het misschien tijd is om als een single lady verder te gaan. 

Geen idee hoe je dit aan moet pakken? De volgende zeven manieren zijn in ieder geval géén goed idee… 😉
 

1. Recht uit je hart
'Roses are red
Violets are blue
We're breaking up because I never loved you.'

Poëtisch, maar nee. Geen goed idee ;-). 

2. Miss maffia
Iemand anders, zoals een vriendin, inschakelen om jouw vuile werk te doen, maffia-style. Wil je niet.

3. All the single ladies!
Er zijn heel veel manieren om je lover te dumpen op Facebook. Je kan een statusupdate plaatsen waarin je schrijft dat je done bent en het uitmaakt, je lover ontvrienden en blokkeren of je relatiestatus veranderen naar single. Welke optie je ook kiest, ze zijn alledrie even evil. Skippen maar! 

4. Vlieg op!
Een vliegtuig is toch wel één van de slechste plekken op aarde om je vriend te dumpen. Helemaal als jullie net begonnen zijn aan de 24 uur durende vlucht van Australië naar Nederland… Klinkt op zich wel logisch, toch? 

5. Negeermodus 
If you ignore it, it will go away. Maar je lover van de één op de andere dag negeren in de hoop dat hij vanzelf wel ophoepelt, is echt geen aanrader. Jij verdient je momentje om je hart te luchten en uit te leggen wat er mis is, en hij verdient het om dit te weten.

6. Op zijn verjaardag
Gefeliciteerd! Je cadeautje voor hem is een brand new leven als vrijgezel! Eh, nope. Maak je geen vrienden mee.

7. Via een liedje
Duidelijk, toch? 😉

Fotografie: Chris Eckert / Studio D