Wij hebben de zeven leukste apps voor je op ‘n rijtje gezet. Bekijk ze snel!

Apps zijn geweldig: we kunnen onze foto's met de hele wereld delen, ze zorgen ervoor dat we er op ons best uitzien én we hoeven ons nooit te vervelen met deze digitale speeltjes in de buurt. Welke apps heb jij allemaal op je mobiel staan?

Wij zetten de leukste voor je op een rij:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iTV show

De grote vraag bij het kijken van je favoriete tv-serie: bij wélke aflevering ben ik gebleven!? Goed nieuws: die vraag is zó 2012, want met iTV show-app kun je precies zien bij welke aflevering van welk seizoen je bent gebleven. Daarnaast is er ook een overzicht te zien met welke afleveringen je nog moet bekijken. Superhandig!

Instafood

Ben jij altijd supertrots op jouw creaties als het op eten aankomt? Zet er een foto van op Instafood! Ook hier ontbreken de bekende (en fantastische) 'filters' niet. Yummm!

Gabi

Zie je door alle notificaties, updates en uitnodigingen je vrienden in het Facebook-bos niet meer? Gabi helpt je. Hiermee kun je zien wie van je FB-friends de meeste likes op een foto hebben gehad, wie er het meeste uitgaan, welke events het populairste zijn en wie jouw foto's het vaakst liked. Vinden wij leuk.

Beautiful mess

Instagram foto's met leuke doodles (tekeningetjes) en fonts – dat is wat we stiekem altijd wel een beetje misten, niet? Nergens meer voor nodig, want de app Beautiful mess heeft het voor je. Knip en plak zoveel doodles en teksten in je foto als je maar wilt. Have fun!

Echoism

Een perfect, symmetrisch gezicht heeft niemand. Wil je toch weten hoe dat eruit zou zien? Maak een foto met de Echoism-app en beide kanten van je gezicht maakt-ie in spiegelbeeld. Zo kun je zelfs zien wat jouw beste kant is!

Boothstache

Boys met baard en snor zijn hot! Hoe zie jij er eigenlijk uitzien met een snor? Boothstache laat het je zien. Ga voor een blonde krulsnor, bruine rastasnor of zo'n heerlijk fout Italiaans dun snorretje. Hi-la-ri-sche foto's! Have fun 😉

Snapchat

Zijn jouw foto's vaak awkward-maar-o-zo-grappig en wil je het liefst dat ze maar voor een paar seconden op deze wereld leven? Met Snapchat kun je je BFF's toevoegen en zoveel genânte foto's sturen als je maar wilt. Ze blijven een aantal seconden op het scherm van de ontvanger en dan worden ze gedeletet. Erg fijn.