Waarom je het hem moet vertellen.

Heb jij al weken, maanden of eeuwenlang gevoelens voor die ene leuke jongen, maar durf je niets te zeggen? Dan wordt het tijd dat we daar verandering in brengen!

En wel hierom: 

1. Tijdverspilling much?
Hoe langer je wacht het hem te vertellen, hoe langer het duurt voordat jullie happily ever after begint. Enne, iedere dag die jullie samen kunnen doorbrengen is mooi meegenomen toch? Op naar het 101-jarig jubileum!

2. Kapers op de kust
That’s right, misschien staat er om de hoek wel een ander meisje op hem te wachten, klaar om hem in te pikken. En dat gaat dus mooi niet gebeuren! Jij was er eerder, dus jij hebt recht op de trofee a.k.a. je love interest. Go for it!

3. Be real
Maak je confession wat minder eng door de boel vanuit een andere hoek te bekijken. Vraag jezelf af wat het allerergste is dat kan gebeuren als je het hem vertelt. En nu horen we je denken; ‘eh, hij kan me keihard uitlachen.’ Sure, dat kan. Maar dan is het echt de allergrootste sukkel op aarde en jij zou toch nooit verliefd worden op een loser? Van jouw leuke love interest kun je echt wel beter gedrag verwachten ;-).

4. Mr. & Mrs…
Droom jij stiekem al van jullie bruiloft op een prachtig wit zandstrand in de Caraïben? Snappen we. Maar zolang jij niets tegen hem zegt, zal deze wedding alleen maar een droom blijven die misschien wel nooit uitkomt. Wil je niet.

5. Coole chick
Of hij nu verliefd op je is of niet, hij vindt je vast een coole chick. Je hebt namelijk het lef gehad om je gevoelens met hem te delen en dat durft echt niet iedereen. Hij misschien ook niet. Dus eh, you rock girl!

6. Waarom niet?!
Jij bent slim, leuk, grappig en born to lead. Als hij een beetje heeft opgelet, heeft hij dat allang gezien en kan hij niet wachten om er met jou vandoor te gaan. En als jullie dan de nieuwe Jay-Z en Beyoncé zijn, hebben jullie dat te danken aan jouw stoere opbiecht-move. Cool!   

7. Friends for life
Oké, het kan natuurlijk dat hij niet dezelfde gevoelens voor jou heeft. Drama? Misschien voor even, maar gelukkig staan je vriendinnen altijd weer klaar om je op te vangen met een stapel dvd’s en een bak ijs. Zo ben je hem in no-time weer vergeten.

 

Fotografie: Chris Eckert/Studio D