Want die zijn echt the best!

Het is weekend en jij en je best friend gaan ervoor. Bewapend met snoep, ijs, chips en cola, zitten jullie klaar. In je onesie. Op bed. Het is tijd voor een seriemarathon.

1. We blijven Pretty Little Liars kijken, want we willen nou eindelijk weleens weten wie 'A' is.

2. De jonge jaren van Carrie Bradshaw in The Carrie Diaries zijn fantastisch. En haar lovebird Sebastian Kydd (Austin Butler) is absoluut eyecandy.

3. Meegenieten van het leventje van de rich and famous (Chuck Bass!) in Gossip Girl is het meer dan waard om je een weekend op te sluiten in je kamer.

4. Ben je ooit te oud voor verhalen over vampiers? No definitely not. Daar moet je het wel mee eens zijn als je de bloederige avonturen van Elena (Nina Dobrev) in The Vampire Diaries volgt.

5. Een hele hoop teenage drama, familieruzies en gedoe. Iedereen in One Tree Hill probeert zijn of haar plekje te veroveren.

6. Vier vriendinnen in NYC en een heleboel feestjes, pretty shoes en boyfriends. Sex And The City blijft leuk.

7. Droge humor, misverstanden, miscommunicatie en strijd. Allemaal niets nieuws in New Girl. Gelukkig zijn ze tegelijkertijd ook gek op elkaar. Je zou bijna zin krijgen om zelf in een huis met drie jongens te gaan wonen. Of toch maar niet…

Fotografie: Marley Kate.