Die wil je echt niet meemaken!

Eindelijk naar de bios met je crush? Good for you! Maar er zijn best wat scenario’s die door je hoofd gaan. En die wil je never ever meemaken… 

1. Je ziet hem met een rare blik naar je kijken. Als je naar de wc gaat, check je of je er goed uitziet. Wat blijkt? Er zit al minstens een uur een restje spinazie tussen je tanden. Embarrassing
Tip: voor de zekerheid voor je de deur uitgaat maar eventjes extra goed flossen.

2. Je had superveel zin in de date, maar als jullie bij elkaar zijn, blijken jullie totaal niet te weten waar jullie het over moeten hebben. Als je iets zegt, reageert hij niet of nauwelijks. Awkward! Tip: Bereid  just to be sure, wat vragen voor.

3. Spannend, je hebt een blind date. Als je hem aan ziet komen, blijkt hij qua uiterlijk totaal niet jouw type. What to do? Je blijft, want je bent er nu toch. Misschien is het evengoed wel  gezellig. Tip: doe wat extra research voordat je op date gaat.

4. Jij ging er vanuit dat jullie allebei de helft zouden betalen. Of misschien dat hij je zou trakteren, maar staat hij nu echt te wachten totdat jij je portemonnee trekt? Je bent flabbergasted en betaalt. 
Tip: Komt de rekening op tafel? Stel voor om allebei de helft te betalen. 

5. Stil is het niet, maar om jullie date nu gezellig te noemen is ook weer wat te veel gezegd. Hij blijft maar praten. Over zichzelf. En nog meer over zichzelf. En nog meer over zichzelf. Like you care? De tijd kruipt voorbij. Eén ding is zeker: dit is niet voor herhaling vatbaar.

6. Het is leuk als iemand je leuk vindt. En knap. En lief. En grappig, maar deze dude is iets te enthousiast. Hij ziet je helemaal zitten. Huisje, boompje, beestje. Slow down! Jij bent niet zo desperate en hebt hier helemaal geen zin in.

7. Dit was niet helemaal wat je ervan verwacht had. Jullie hebben namelijk helemaal niks gemeen. Als jij A zegt, dan zegt hij B. En hij doet geen moeite om zijn mening te verhullen. Discussiëren it is. Vermoeiend. 
Tip: Lang leve de app Fake A Call. Huh? Belt je moeder nu omdat er iets aan de hand is. Later dude! 😉

Fotografie: Larry Bartholomew.