À la de celebs

Inspiratie komt soms vanuit de gekste hoeken. Een goed boek, een coole tekening of de trui van je oma; het kan allemaal. 

Maar waar deze celebs hun hair inspo vandaan haalden, is een minder groot mysterie. Het is namelijk totally obvious dat ze het kapsel van hun favo Disney charachter hebben afgekeken. 😉 Enne, we love it!

Welk kapsel zou jij willen uitproberen?

1. Sneeuwwitje en Katy Perry

Het donkere haar, de lange bob, het strikje… En dan ook nog eens de red lips. Twinning much? 😉

2. Frozens Anna en Florence Welch 

Niet alleen hun kapsels zijn precies hetzelfde, ze kozen allebei ook nog eens voor fluwelen jurkjes. So pretty! 

3. Prinses Tiana en Leighton Meester 

Op de mooiste dag van Blair Waldorfs leven (en stiekem ook de beste dag van ons leven), haar bruiloft met Chuck, rockte ze een hairstyle à la Prinses Tiana. Inclusief tiara en sparkly dress. OMGorgeous

4. Frozens Elsa en Whitney Port

Oké, oké… Waarschijnlijk is Elsa niet degene die deze pretty hairstyle heeft bedacht. Maar zij en Whitney Port zijn wel écht twins op deze foto's. Love it! 

5. Jasmine en Maria Menounos

Vroeger rockte je misschien al de bubble ponytail, maar de laatste jaren spotten we 'm niet vaak meer. Gelukkig laat actrice Maria Menounos zien hoe je 'm à la 2015 kunt dragen. Must-try alert! 

6. Belle en Ariana Grande

Ariana Grande's signature hairstyle was natuurlijk de high ponytail met zijscheiding. Maarre, ze is niet de enige die deze coupe rockt. Belle was haar jaren geleden namelijk al voor ;-).

7. Doornroosje en Blake Lively

Blake Lively rockt maar wat graag de #iwokeuplikethis-krullen, maarre… Doornroosje komt er ook behoorlijk goed mee weg. Wat is jullie geheim, ladies?!

Fotografie: BrunoPress & Disney