Een perfecte outfit voor elke dag van de week!

Tess Christine is back met weer een hele hoop fashion! Dit keer laat ze je haar outfit of the week (#OOTW) zien.

Allemaal perfecte outfits voor de herfst, en dus ook genoeg inspiratie voor ons! Van maandag tot zondag, met Tess Christine kom jij zeker wel stylish je week door 🙂 
 

Dag 1 – Maandag
Om de week te beginnen houdt ze haar outfit simple and cozy door een lange fluffy trui (die dus als een jurk dient) te combineren met overknee boots en een choker van kant. Perfect voor die moeilijke maandagen.

Dag 2 – Dinsdag
Op dinsdag draagt ze een blauwe jeans, een witte basic trui en zwarte laarsjes. Zo simpel, yet so stylish! Door het ook nog te combineren met schattige vlechtjes in je haar maak je deze look helemaal af. 

Dag 3 – Woensdag
Vandaag bestaat de outfit uit een grijze wrap sweater, een super cute suède rokje, zwarte laarsjes en als kers op de taart een zwarte hoed. We like it!

Dag 4 – Donderdag
Donderdag is het tijd voor weer een sweater dress en deze keer een mosterdkleurige. Hieronder weer de zwarte laarsjes en als accesoire een mooie bow choker <3.

Dag 5 – Vrijdag
Bijna weekend, dus tijd voor een fun outfit! De outfit bestaat uit een high-wasted jeans met een grote riem, the same zwarte laarsjes, een rode bodysuit en weer de zwarte hoed. 

Dag 6 – Zaterdag
Zaterdag is het tijd voor een lekker lang vest, een grijze crop top, blauwe jeans, zwarte laarsjes en een super fashionable hoedje. Perfect voor het weekend!

Dag 7 – Zondag
Time to chill! Vandaag is de outfit daarom ook erg simpel. Basic denim jeans, een zwarte crop top, witte Converse sneakers en een oversized bomber jacket om het allemaal af te maken. De ultimate outfit voor je lazy Sunday!