It is true, is it?

Het is het begin van de meivakantie. Alles mag en kan nog. Jij hebt allerlei plannen en ideeën. Komen deze gedachtes je stiekem een beetje bekend voor? Kan kloppen, want waarschijnlijk had je ze aan het begin van je vorige vakantie ook al. En die daarvoor. En die vakantie daarvoor ;-).

1. Ein-de-lijk vakantie. Daar was ik echt heel hard aan toe. Deze week ga ik dus echt helemaal niks doen. Niks, nada, noppes, niente!

2. Vanavond een filmavondje met mijn vriendinnen? Check. Dagje shoppen? Check. Bioscoopje? Check. Wait a minute… Heb ik nou seriously in no time alweer mijn hele vakantie vol gepland?! 

3. Oké, ik moest dus eigenlijk ook nog wat huiswerk doen. Maar ehm, dat kan morgen ook nog wel natuurlijk. Ja, of die dag daarna. Come on, het is vakantie. Ik wil niet eens school denken. Die zorgen zijn voor morgen…

4. Ik heb weer de tijd om lekker elke dag te gaan sporten. Na deze vakantie ben ik weer totally in shape. Kom maar op met dat bikiniproof lichaam.

5. Maaar Netflix is ook wel heel chill. En waar is de chocola? Who am I kidding? Mijn lijf is allang bikiniproof. AND I NEED CHOCOLAT!

6. WAT?! Zijn we alweer zes uur verder? Ik heb echt geen leven. Nou… Wie houd ik eigenlijk voor de gek. Ik heb zeker wel een leven. Een druk leven. Nu heb ik vakantie en zes uur achter elkaar Netflixen verdien ik gewoon.

7. Het eten staat alweer klaar. Sporten heeft misschien niet meer zo’n zin. Alhoewel, na het eten kan nog. Maar misschien is het wel leuker om nog even wat met een vriendin te gaan doen. We kunnen een rondje gaan skeeleren. Maar samen Netflixen is ook geen slecht idee…

Fotografie: David Trood.