Herkenbaar much? Vink ze maar af.

Guilty pleasures: helemaal niks mis mee, want stiekem doen we het allemaal weleens 😉

1. Je bent even alleen thuis, dus grijp jij je kans. YouTube? Check. Karaokechannel? Check. Haarborstel? Check. Oké, jij bent overduidelijk klaar voor jouw slaapkameract als de nieuwe Beyoncé.

2. Natuurlijk ga je dit niet vertellen op de verjaardag van je moeder, maar al je vriendinnen weten het. Jij kunt veel beter twerken dan Miley Cyrus. Het begon met een stiekeme oefensessie in je kamer voor de spiegel, maar tegenwoordig dein je niet meer terug voor een publiek. Op feestjes laat je je moves (uiteraard voor de grap) eventjes zien.

3. Als jij wat meer je best deed voor dat ene schoolvak, dan was je echt een uitblinker. Maar dat doe je niet. Jij vindt het prima als je met minimale moeite een voldoende weet te scoren. Al vertel je dat natuurlijk alleen aan je best friends.  

4. Er gaat geen week voorbij zonder dat jij M&M’s hebt gegeten. A girl needs her chocolat, right? En er is geen betere optie voor je chocoladeboost dan deze heerlijke, vrolijke en gekleurde bolletjes. Yum!

5. Je kunt geen genoeg krijgen van romcom’s. Het liefste trek je die oversized onesie aan en heb je een bak Ben & Jerry’s (cookie dough please) in je ene hand en een lepel in de andere. Oei, je crush mag echt niet weten dat jij het heerlijk vindt om zo je zaterdagavond door te brengen. In het ergste geval trek je een tranentrekker uit de kast en zit je te snotteren op de bank.

6. Fantaseren over je favoriete beroemde hunk. In gedachten stel je het je eventjes levendig voor hoe het is om een relatie met hem te hebben. En hoe het zou zijn als hij stapelverliefd was op jou. Back to earth: de kans dat je hem aan de haak slaat, is niet heel groot. Tijd om de redenen even op te sommen waarom je véél beter een vriendje kunt hebben die niet beroemd is.

7. Jij drukt dus echt tien keer op het knopje in de lift. Of als je voor het stoplicht staat. Dat het geen zin heeft, weet jij ook wel. Maar je herleeft gewoon even die goeie ouwe tijden (toen je nog aan je vader vroeg of je op het knopje mocht drukken), al geef je dat natuurlijk aan niemand toe.

Fotografie: Kate Powers.