Deze dingen wil je niet horen als je nog nooit gezoend hebt

Heb jij nog nooit gezoend, terwijl al jouw vriendinnen er vrolijk op loskleffen met hun vriendjes? Dan weet je waarschijnlijk al dat de struggle real is. 

En dan slingeren je vriendinnen ook nog eens suffe opmerkingen naar je hoofd. Hou op met me! Dit zijn de laatste dingen die je wilt horen als je nog nooit gekust hebt…

1. 'Ben je serieus?'
Nee, ik maak een grapje. Want het is echt hysterisch grappig om aan iedereen te vertellen dat je nog nooit gezoend hebt.

2. 'Wat is er mis met je?'
Wat is er mis met jou? Alleen omdat ik nog nooit gezoend heb, wil niet zeggen dat mij iets mankeert. Ik ben awesome, en iedereen die dat niet inziet is een weirdo ;-). 

3. 'Zoen gewoon een random iemand'
Honey, please. Deze lippen zijn niet gemaakt voor random personen. Alleen de echte cuties, hotties en leukerds verdienen het om er een smooch op te plakken.

4. 'Awww…'
Puppy's en baby olifantjes zijn awww. Ben ik een puppy of baby olifantje? Nope. Dus bespaar het me ;-).

5. 'Je doet gewoon niet goed genoeg je best'
Of de hotties doen gewoon niet goed genoeg hun best. Their loss! 

6. 'Je bent zo onschuldig'
Van buiten misschien, maar in gedachten heb ik Ansel Elgort, Zac Efron en Liam Hemsworth al honderd keer gezoend. 

7. 'Wat cute, je lippen zijn nog maagd!'
Nee. Gewoon nee. 

Remember girl: het maakt helemaal niet uit als jij als enige van je vriendinnen nog nooit gekust hebt. Of je nu op de right guy wacht, of geen enkele reden kunt bedenken waarom dat zo is. Jouw Prince Charming komt nog wel, en aan hem de eer om jou te betoveren met een magical first kiss ;-). 

Heb jij wel eens vervelende opmerkingen gekregen, als je vertelde dat je nog nooit gezoend hebt? Let us know in de reacties hieronder. 

Fotografie: Cheyenne Ellis