…die nog altijd totally fun zijn

Vroeger kon jij van sommige dingen zo blij worden dat het je slapeloze nachten opleverde. En om 07:00 uur 's ochtends stond jij weer, vol spanning, naast je bed. Dat is nu misschien een stuk minder, maar dat betekent niet dat jij bepaalde dingen niet nog steeds heel leuk vindt.

1. Jarig zijn. Je begint nu misschien niet meer weken van tevoren de dagen af te tellen, maar het blijft leuk. Taart, cadeautjes en heel veel aandacht. Daar ben je toch never te oud voor?

2. De kermis. Vroeger werden we helemaal crazy bij de gedachte. En we worden er nog steeds happy van. Een ritje in de achtbaan en een suikerspin? Kom maar door.

3. Was er iets beter dan een kinderfeestje? Het liefst je eigen kinderfeestje (lees: cadeautjes), maar een party van iemand anders was ook meer dan welkom. Nu kun je het ‘kinder’ gedeelte weglaten. You love a little party. Met of zonder twister.

4. Disney, teken- en animatiefilms blijven incredible. Je hoeft geen kind te zijn om daarvan te genieten. Met je vriendinnen en mocktails in een pyjama op de bank? Yes, please.

5. Ben je ooit te oud voor snoep? Echt niet. Of je nou je slag slaat in de supermarkt of dat je op de markt of in een snoepwinkel een zak volgooit met je favo candy. Het maakt niet uit. Snoep maakt alles goed. 

6. Jij leefde van vakantie naar vakantie. Nothing changed. Nog steeds gaat de vlag uit, als je weer een weekje vrij bent.

7. Jij had best een serieuze zeursessie over voor een happy meal. Patat, een hamburger, cola en een speeltje in één klap? Nog altijd de perfecte combi.

Fotografie: Chris Eckert/Studio D.