Dat deze celebs een stelletje zijn

We weten natuurlijk allang dat je internet rumours niet zomaar kunt geloven. Van Kylie Jenner die gedate zou hebben met Justin Bieber, tot Miley Cyrus die een afterparty had met een fan. En dat stond allemaal op de foto! Wowza, heftig. En helemaal verzonnen ;-).

Deze 7 celebrity nieuwtjes deden het internet ontploffen, maar bleken super fake te zijn… 

 

Kendall Jenner & Harry Styles 

OMG! Kendall Jenner en Harry Styles die aan het zoenen zijn? For real? Nope, maar we moeten toegeven dat het wel zo lijkt. In reality is dit Stella Hudgens (het zusje van Vanessa), die haar boyfriend Alec Holden een kusje geeft en dit op Instagram gooide. 

Maarre, Hendall-fans bleken erg vasthoudend te zijn. Er verscheen namelijk nog een romantische foto van de twee online. Oeeee, juicy! Behalve dat we hier weer te maken hadden met een ander celeb-koppel, namelijk de Braziliaanse popster Igor Adamovich en zijn (inmiddels ex-)vriendin. Sorry Hendall-fans ;-). 

Robert Pattinson en Kristen Stewart 

Twilight-fans gingen door het lint toen deze 'selfie' van RPatz en KStew op Twitter verscheen. Zijn ze weer samen?! Nee joh. De foto was totally fake en gephotoshopt. Bummer

Kylie Jenner en Justin Bieber

Vlak nadat Justin en Selena Gomez voor het eerst uit elkaar gingen, in 2013, stroomden de geruchten binnen dat de Biebs een romance had met Kylie Jenner. Shocking! En totally not true. Kylie's hoofd werd namelijk op het lichaam van Selena gephotoshopt #fail

Taylor Swift en Harry Styles

Ah, Haylor; ze hoorden zeker thuis in het rijtje van onze favo Hollywood-koppels. Jammer genoeg duurde hun romance niet lang en gingen de twee in 2013 definitief uit elkaar. Daarna schreef Tay de ene na de andere song over Harry, en bleef het rommelen op Haylor-gebied. Zouden ze nog bij elkaar komen? Toen deze foto, gemaakt op de Victoria's Secret Fashion Show afterparty, opdook dachten we allemaal van wel. Maar nope, het bleken heel goede Photoshop skills te zijn.  

Miley Cyrus en een fan

Oh la la! Volgens de rumours werd het wel erg cozy, toen Miley een fan uitnodigde op haar hotelkamer. Too bad dat dit Miley helemaal niet is, en dat het verhaal in no-time werd bestempeld als fake

Liam Payne en Sophia Smith

OMG, Liam en Sophia gaan trouwen? Helaas, het bleek weer hartstikke nep te zijn. Iemand die zich voordeed als Gemma Styles, de oudere zus van Harry, had de hele wereld goed te pakken met deze fake announcement ;-).