Girl, he’s so into you

Jullie hebben een paar dates gehad en jij ziet er wel een romance in. Benieuwd of hij er hetzelfde over denkt? Grote kans van wel als je deze signs herkent: 

1. Direct Message

Jullie hebben geen last van de ‘pas appen na drie dagen’-stress, want je ontvangt steeds leuke berichtjes van hem.

2. Interesting

Wanneer je met hem praat, luistert hij met volle aandacht naar je, kijkt hij je (glimlachend) aan en stelt hij je vragen. Awkward stiltes? Niet bij jullie hoor.

3. Flirt

Hoewel hij normaal niet met complimentjes strooit, krijg jij vaak genoeg van hem te horen dat je er leuk uitziet en dat je zo’n mooie lach hebt…

4. Smile baby!

Als jij een grapje maakt, lacht hij altijd. Ook al zijn ze erg flauw 😉 En wanneer jij om de zijne lacht, bloost hij en kijkt hij een beetje verlegen weg.

5. Foodie

Jouw lievelingseten is ook ineens zijn favourite food en daarom stelt hij je voor om een pizzafeestje te houden tijdens jullie volgende date.

6. Plagen

Hij weet ook dat je lievelingsshow ‘The Vampire Diaries’ is en soms plaagt hij je daarmee. 'Vampieren, die bestaan toch helemaal niet'. Maar hij wil best een paar afleveringen gezellig met je meekijken hoor!

7. Opschepper

Hij schept over je op als je bij zijn vrienden bent. Ja, jij bent de girl met de mooiste looks, die knallende karaokeshowtjes doet en alle spelletjesprogrammavragen juist beantwoordt.

 

Fotografie: J. Ryan Roberts