Waarmee je laat merken dat je hem leuk vindt

Je vriendinnen weten het allang; jij bent cool, hilarisch, superslim & totally amazeballs. High five! Maarre, klein probleempje. Zodra je love interest in de buurt komt, verander je in een verlegen babe die 0 gevoelens durft te showen. Help! 

No worries, want CG! komt to the rescue. Met de 7 dingen hieronder laat je in no time merken dat je into him bent

1. Ring ring!
We get it, door Whatsapp, Messenger, Snapchat en Instagram, is het zóveel enger om iemand te bellen. Maar je moet toegeven: een stuk persoonlijker is het wel. Raap daarom al je moed bij elkaar en bel hem eens op. Vraag hem hoe zijn dag was/wat hij van die belangrijke toets vond/wat hij het weekend gaat doen/whatever! Je zal zien dat deze manier van kletsen veel gezelliger is. Enne, zo'n fun telefoongesprekje vergeet hij ook niet zo snel ;-). 

2. Sta voor hem klaar
Heeft hij zijn tentamen verknald, een belangrijke wedstrijd verloren of loopt het thuis niet zo lekker? Laat hem weten dat je er voor hem bent. Ga voor het telefoontje uit punt 1, of stuur hem een lief berichtje. Als je hem vertelt dat hij 24/7 met je kan praten, maar dat je ook pro bent in mensen opvrolijken, komt het sowieso helemaal goed :-). 

3. Maak oogcontact
En smile! 😀 

4. Complimentjesregen
We all love een lief complimentje. Vertel hem daarom wat vaker dat hij een leuk shirt rockt, té grappig is, een amazing hair flip maakte of super dreamy ogen heeft. Flash hem daarna je allerbeste glimlach en hij eet in no time uit je hand. Kat in het bakkie girl! 

5. 'Fess up!
Word je al gillend gek van het idee dat je hem moet vertellen dat je hem leuk vindt? Snappen we. Maarre, het is natuurlijk wel de beste manier om erachter te komen of het gevoel wederzijds is. Hoe awesome zou het zijn als hij net zo verliefd op jou is, en jullie eindelijk kunnen gaan daten? Ga ervoor! <3 

6. Make a move… 
En vraag hem gewoon op date. Benieuwd hoe je dit aanpakt? Ren dan snel naar de winkel voor CG! issue #01, en check tips & tricks om de eerste stap te zetten. 

7. Stuur hem een V-day surprise
Oké oké, een beetje cheesy is het misschien wel. Maar Valentijnsdag is toch hét moment om hem te laten weten wat je voelt? Stuur hem een flirty berichtje, fun pressie of grappig kaartje & scoor die Valentijnsdate! 

 

Fotografie: J. Ryan Roberts/Studio D & Instagram