Rijst eten met stokjes, say what?

Meiden hebben het zwaar. Er wordt verwacht dat we dezelfde dingen doen als mannen, maar dan classy en lady like. Helaas wil dat niet altijd lukken. 

CG! selecteerde die acht dingen voor je die onmogelijk zijn om stijlvol te doen. We've been there, done that. 
 

1. Knipogen

Er zijn maar weinig mensen die het knipogen onder de knie hebben. Degenen die de wink nog niet hebben gemasterd: blijf vooral oefenen. Voor de spiegel in je slaapkamer dan, om vragen als: 'Zit er iets in je oog?' te voorkomen.
 

2. Met stokjes eten

Sushi, oké. Dat kunnen we nog wel handelen. Maar wie heeft ooit bedacht dat noodles en rijst ook met stokjes gegeten kunnen worden? Hoe goed je ook je best doet, uiteindelijk belandt je eten toch weer op je schoot in plaats van in je mond. Zucht.  
 

3. Traplopen op hakken

En dan vooral de trap afgaan. Over een ijsbaan rennen, is nog makkelijker.
 

4. Traplopen zonder hakken

En dan bedoelen we de trap oplopen. Zo goed voor je health, zo slecht voor je zuurstofgehalte. Na een paar verdiepingen loop je te hijgen alsof je de halve marathon hebt gelopen.  
 

5. Complimentjes ontvangen

Je komt de klas binnenlopen en je klasgenoot roept dat je een leuk jasje aan hebt. Reactie in je hoofd: 'Ah, wat lief. Dankjewel!' 
Reactie die je uitspreekt: 'Huh, wat, deze jas? Nee joh… Is al super oud. Was ook echt goedkoop.' Awkward
 

6. Fietsen in een rokje

Tijdens het fietsen doet je rokje van alles. Omhoog kruipen, omhoog waaien, je onderbroek showen; alles wat een rokje dus niet hoort te doen.
 

7. First kisses

Van een echte eerste kus tot een eerste kus met je nieuwe love interest, het is en blijft een challenge. Naar links of naar rechts draaien, wel of geen tong? Zoveel opties…
 

8. Door een rietje drinken

Voordat je je drankje op hebt, heb je de hele bovenkant van je rietje al dicht gekauwd. Wanneer je je drankje wél bijna op hebt, moet de hele wereld dit weten door onvermijdelijke slurpgeluiden.