Waarom ieder meisje er een moet hebben

Wie zegt dat jongens en meiden geen vrienden kunnen zijn? Wij niet in ieder geval! 

8 x daarom niet: 

1. Ze zijn altijd in voor last-minute plans
Het is zaterdagavond, bijna middernacht en je zit thuis op de bank. Je wilt nog wel even de stad in, maar je vriendinnen hebben twee uur nodig om zich klaar te maken. Geen optie. Wie heeft er maar vijf minuten nodig? Je beste vriend. Let’s go!

2. Ze zijn altijd eerlijk
Je beste vriend weet hoe jongens denken, en daarom kan hij je precies vertellen wat dat ene WhatsAppje van je crush betekent. Verder geeft hij zijn eerlijke mening over je nieuwe broek, zelfs als hij ‘m lelijk vindt.. Als je naar zijn mening vraagt, zul je ‘m krijgen ook.

3. Ze houden van eten
En dat doen ze dan ook graag. Of je nu zes soorten chips wilt combineren met alle smaken M&M’s of middenin de nacht zin hebt om naar McDrive te gaan. Je beste vriend is altijd in.

4. Ze zijn nergens bang voor
En als ze dat wel zijn laten ze dat zeker niet aan jou, een meisje, merken. Mega spin in huis? Hij haalt ‘m zonder problemen weg. Rare geluiden beneden terwijl je alleen thuis bent? Hij checkt de boel wel even. Held!

5. Ze zijn goede knuffel-buddies
Jongens doen niet aan knuffelen. Tenzij het met een meisje is. Bring on the hugs!

6. Ze vinden je goed zoals je bent
Het maakt je beste vriend echt niet uit als je een pukkel op je kin hebt of slachtoffer bent geworden van de worst hair day ever. Hij is vrienden met je, omdat je awesome bent. Een pukkel verandert daar helemaal niks aan.  

7. Ze helpen je met flirten
Geen idee wat je nu weer naar die leuke jongen moet sturen? Je beste vriend flanst binnen no-time een flirty berichtje in elkaar. Hij weet precies hoe je indruk moet maken.

8. Ze zijn vrienden voor het leven
Guy friends zijn net als labradors: loyaal, lief en superleuk om in je leven te hebben. En als je goed voor ‘m zorgt, blijft hij zijn levenlang je vriend ;-).