Admit it… ūüėČ

Word jij ook wel eens he-le-maal gek van je broer(tje)? Dan kun je vast wel een beetje positive vibes gebruiken. Want ondanks dat je heus wel weet dat hij stiekem hartstikke awesome is, heb je soms gewoon even een reminder nodig.

Dus, speciaal voor de Nationale Broer en Zus Dag zocht CG! de 8 redenen waarom jouw broer de leukste is op.

 

Stalksessies 
Niet helemaal zeker of je nieuwe date wel echt zo leuk is? No worries, je broer heeft vast en zeker al een uitgebreide background check gedaan. Wat deed hij in 2010, en wat voor meisjes date hij normaal? Je broer weet het.

Echte wijsheid 
90% van de tijd kunnen jullie elkaar achter het behang plakken. Maar, als jij met een gebroken hart op de bank zit omdat je lover je net gedumpt heeft, is hij de eerste die je vertelt wat een sukkel die dude eigenlijk wel niet was.

True story
… En op magische wijze lijkt je broer toch ook altijd weer gelijk te hebben.

Eetfestijn! 
Genoeg van het zeuren over je ex en ready to move on? Je broer is altijd in voor een leuk feestje, of een mega food fest. Zijn leuke vrienden zijn natuurlijk ook altijd welkom. Zo gastvrij ben jij gewoon ;-). 

Redder in nood
Je zal natuurlijk altijd daddy’s little girl blijven, maar de helft van de tijd weet je daddy niet wat je uitspookt. Je broer is juist degene die je stiekem binnenlaat wanneer je weer veel te laat thuiskomt van je girl’s night out.

Blackmail alert!
Wat hij vervolgens weer tegen je gebruikt als hij iets van je nodig hebt. Gelukkig doe jij hetzelfde. Worden jullie groot en sterk van.

Ninja girl
Net als dat je al je stoei- en vechtskills aan je broer te danken hebt. Girl fights en harentrekken? Ain’t nobody got time for that! Jij kan stoeien als een ninja.  

Advieslijn 
Boy problems? Dump ze bij je broer! Hij is er zelf één, dus hij weet als de beste hoe een jongensbrein werkt. Tenzij jongens zichzelf ook niet begrijpen, wat volgens ons heel goed mogelijk is. 

 

Fotografie: Ashley Barrett