En wel hierom…

Ze is irritant, veel te nieuwsgierig, en ze steelt je kleren zonder het te vragen. Maar toch is je zus stiekem de allerbeste vriendin die je je maar kunt wensen, toch?

Voor alle girls die nog een beetje meer overtuiging nodig hebben, heeft CG! de acht redenen waarom jouw zus awesome is voor je op een rijtje gezet.

1. Weirdo’s
Jullie hebben een band die niemand ooit zal begrijpen. Als jullie samen zijn maken jullie de raarste grappen en doen jullie de gekste dingen, en het maakt je niet uit of andere mensen het raar vinden. Jullie begrijpen elkaar en dat is het allerbelangrijkste.

2. BeYOUtiful
Jullie zijn allebei anders. Zij houdt van rock bands, jij houdt van pop songs. Zij is een stuiterbal, jij leest liever een boek… Maar je kunt altijd jezelf zijn bij haar, en daarom zijn jullie zo'n goed team. 

3. Pranked
Jullie halen de beste grappen ever uit samen. Bij jullie is het het hele jaar door 1 april.

4. Sneaky shopper
Je hebt altijd twee kledingkasten. Je eigen en die van haar. En lief als jullie voor elkaar zijn kun je daar altijd iets uit lenen. Of stiekem pakken en weer terughangen alsof er niets is gebeurd. Daar zijn zussen voor, toch? 😉

5. Don’t mess with my sis
Jullie plagen elkaar om alles, maar no way dat een ander dit doet. Zodra iemand bijdehand doet tegen jou, is zij de eerste die het voor je opneemt. En andersom natuurlijk ook. Supersister, to the rescue!

6. Foutje!
Jullie leren van elkaars fouten. Als jij de jongste bent, kun je bij je big sis afkijken waar zij de mist ingaat en erop letten dat dit jou niet overkomt. Als jij de oudste bent, kun je haar dezelfde #fails zien maken als jij ooit deed en haar opvangen als het nodig is. Om er later natuurlijk keihard om te lachen samen. You’ve been there, done that.  

7. Meidenavondjes
Voor jullie is het iedere avond girls night! Of jullie nu samen series of films kijken, of je hulp nodig hebt bij het bakken van je pizzataart, zij is in the house.

8. En ondanks dat jullie elkaar soms wel achter het behang kunnen plakken, weet je dat ze er altijd voor je zal zijn, en andersom ook. Best friends for life! <3 

 

Fotografie: Terry Doyle