Herkenbaar?

Wat voor andere mensen heel gewoon is, is voor jou een soort real life nachtmerrie. Wachten tot je pakketje ein-de-lijk wordt bezorgd, of tot je eten klaar is, of… Eigenlijk gewoon wachten in het algemeen: 

'Eén momentje alsjeblieft.' Nee.
'Even wachten hoor.' Hoe durf je?

Het is allemaal onderdeel van jouw daily struggles… Net als: 

1. Ovenpizza’s
Eén van de dingen in het leven die jij gewoon echt niet snapt. Je hebt honger, haalt een diepvriespizza, en vervolgens zit je twintig minuten kwijlend voor je oven te hangen. Ain’t nobody got time for that.

2. Online shoppen
Online winkelen is heerlijk. Het is één van de weinige fun activiteiten in het leven waarvoor je je bed niet eens uit hoeft te komen. Maar ieder voordeel heeft z’n nadeel, en dus komt ook online shoppen met een groot minpunt: Je moet wachten op je kleding. De dag dat jouw pakketje bezorgd wordt, zit jij dan ook de hele dag als een waakhond voor het raam. De kwelling…

3. Whatsappen
Iedereen bepaalt lekker zelf wanneer ze antwoord geven op berichtjes, maar waarom zou je iemand zoveel vrijheid geven? Jij wilt een antwoord en jij wilt het nu. Vriendinnen, ouders of crushes die jou niet meteen antwoorden? Pas maar op: De ???-berichten-tsunami is onderweg!

4. Uit eten gaan
Zelfde verhaal als de pizza’s; wie heeft er tijd om op z’n eten te wachten? Je geeft je bestelling door, zit al helemaal klaar met je bestek in je handen, om een halfuur later nog geen kruimel eten te hebben gezien. Wat is dit, The Hunger Games?!

5. Concerten
Volgens de tickets begint het concert om 20:00 uur en gaan de deuren om 18:30 uur open. Je wilt natuurlijk een goed plekje in de zaal, dus sta je braaf op tijd voor de deur. Uiteindelijk sta je een uur te dringen om door de veel te kleine deuren te mogen, sta je in de rij voor de garderobe, moet je wachten bij de WC, en ben je al helemaal kapot voordat het concert überhaupt begonnen is. En dan is de artiest in kwestie ook nog eens drie kwartier te laat. Nachtmerrie.

6. Thee zetten
En dan vooral het wachten op de waterkoker. Honden kunnen tegenwoordig naar de maan toe, maar water kan niet binnen een paar seconden koken? Wat is er mis met de wetenschap?

7. Seizoensstop van je favo serie
Eén week wachten op nieuwe aflevering is nog te doen, maar maanden? We hebben het over jou, Pretty Little Liars. Kom terug!

8. Cadeautjes geven
Je hebt wekenlang nagedacht over het beste kado voor je beste vriendin, en als je het dan eindelijk gevonden hebt, ben je natuurlijk trots. Logisch. Go, you. Maar het feit dat je het niet aan haar kunt vertellen, is nog erger dan het moeten wachten tot PLL weer begint. En dat zegt heel veel, want je mist je serie gewoon écht. 

 

Fotografie: Peter Rosa