Pfft…

Er staat een work-out op de planning tonight, maar je hebt gewoon geen zin. Geen drama, dat kan iedere 'prof' overkomen.

Op zoek naar een goede smoes?

Check it out!

[1] Nerd
Normaal gebruik jij elk excuus om aan je schoolwerk te ontkomen, maar nu moet je echt dat werkstuk over de prehistorie voor morgen afhebben. Jagen, vissen en verzamelen, olé olé!

[2] Keuzes maken
De beste zwijmelfilm ever is op tv, net tijdens je uurtje squats en spinning. Ryan Gosling of de sportschool… Pff moeilijke keuze hoor!

[3] Spierpijn
Je spieren doen nog zeer van je work-out van het weekend. Toen je door de stad zeulde met drie grote tassen met sale aankopen, om precies te zijn.

[4] Sok = op
Je sportsokken zitten in de was. En je sneakt echt niet de kamer van je zusje binnen om die van haar te lenen, dat is niet fair. (Maar haar mooie paar oorbellen zijn natuurlijk wel voor jou.)

[5] Feestje
Nee hè, het is the time of the month. Je wilt best wel je joggingbroek aantrekken. Niet om acht kilometer te gaan rondrennen buiten, maar om lekker op de bank te ploffen. En dat is oké.

[6] Sprintje
Je trekt een sprintje naar de supermarkt. Op de terugweg gebruik je de bakken B&J gewoon als gewichtjes. Racen girl, ben je net op tijd voor Faking It weer begint!

[7] Quality time
Je hebt meer zin om met je vriendinnen naar de film te gaan, zeker nu je na die avondjes hard werken voor school eindelijk tijd voor hen hebt. Gewoon gaan, je sociale leven is ook belangrijk!

[8] #geenreden
Deze week ben je al twee keer geweest. Nuff said.

 

Fotografie: Terry Doyle