Is het al voorbij?

Je wil beginnen met hardlopen en dat is natuurlijk super goed #fitgirlinwording! Alleen is het nog best lastig om te beginnen… Zijn deze 8 punten herkenbaar voor een runchick in progress?  
 

1. Koopt meteen de mooiste hardloopschoenen en de leukste outfit voor de work-out. Ik moet er toch fabulous uitzien terwijl ik keihard loop te zweten? 

2. Is een halve dag bezig om de leukste songs op haar telefoon te zetten. #sorrynotsorry, muziek is gewoon heel belangrijk voor bij het rennen. 

3. Plant de eerste hardloopsessie 's ochtends in, maar komt echt niet je bed uit. Na 100x snoozen kom je erachter dat je nu echt naar school moet… Morgenochtend maar weer proberen!

4. Je hebt je eerste run gehad en voelt je echt super. Je hebt meteen plannen om een marathon te lopen. 

5. Na de eerste keren rennen was je echt super proud. Ging het een keer niet zo lekker en je hebt meteen geen zin meer om te rennen. Voor iedere keer heb je weer een andere smoes… 

6. Samen met je bestie probeer je door te gaan met hardlopen. *Zijn alleen maar aan het wandelen en over boys aan het praten*

7. Toch maar weer alleen lopen, want dan gaat het tenminste iets beter. Je hebt een heel schema gemaakt met wanneer je gaat rennen. 

8. Moet weer een nieuwe hardloopoutfit shoppen, want je hebt alleen maar hardloopkleding voor mooi weer… Vervelend! 

Herkenbaar much? 😉 
 

Foto: Instagram @annemerelcom