Iedereen heeft wel eens last van soggen…

 

[1] Jij hebt vanavond veel belangrijkere dingen te doen. Zoals: een seriemarathon, een taart bakken en je teennagels lakken. Duh.

[2] Je kunt die tijd beter besteden aan het helpen van je beste vriendin. Zij zit met een kwestie van levensbelang. En jij kan haar helpen met oplossen. Het vraagstuk: wat moet ze aandoen tijdens haar eerste date aanstaande vrijdag?

[3] Oké, laptop staat aan, we zijn ready. Hey, wat krijg ik daar voor pop-up bericht? Sale bij Supertrash? Wat?! OMG, bij Zara hebben ze ook nog de laatste afprijzingsronde. Online shoppen dus.

[4] Je hebt een hekel aan sporten. Maar vandaag is toch de perfecte dag om een rondje door het park te lopen. Das echt veel gezonder dan aan school werken, toch?

[5] Bloggen is ook een soort huiswerk voor jou. Het is je werk, jouw bedrijfje. En laat je dat nou net even belangrijker vinden dan het proefwerk geschiedenis. Jij werkt aan je toekomst!

[6] Die make-up tutorial die je dit weekend gezien hebt, móét je vanavond uitproberen. Want als-ie nou heel mooi is, kun je de look morgen weer maken. En dan zie je er in ieder geval goed uit tijdens je tentamen!

[7] Volgende week dinsdag komt de nieuwe CG!, maar zie je daar nou een stapel oude nummers in de hoek liggen? Hoog tijd om die door te bladeren en een moodboard te maken. Staat mooi aan je muur.

[8] Met je boeken opengeslagen heb jij je op jouw bureaustoel genesteld. En dan roept je moeder je, omdat je moet helpen met de afwas. Tja, zelfs dat is belangrijker dan huiswerk maken!