Be there! 🙂

Alle beauty lovers verzamelen! Morgen en zondag is het eindelijk weer zover; het I Love Beauty Event in Jaarbeurs Utrecht, woohoooo!  

Dat is natuurlijk al superleuk, maar het wordt nog beter… Dit jaar heeft CG! haar eigen stand op het event! Hoe amazeballs is dat?! 

Om er nog even een schepje bovenop te doen, zetten we 8 redenen voor je op een rijtje waarom je CG!'s stand écht niet wilt missen.

1. Make-up on point
Bad make-up day? No way! CG!'s stand staat namelijk tegenover die van FaceFacts. Hier kun je je gratis laten opmaken door kick-ass visagisten. 

2. Get ready for your close-up
Klaar om te shinen met je verse laagje make-up? Mooi, want bij CG! kun je een covershoot doen voor het Beauty Boek. Hello, supermodel!

Nog leuker: je kunt je foto gelijk naar jezelf mailen, en op Instagram knallen. Deel 'm met de hashtag #cosmogirl & #facefactsacademy, en wie weet win jij dan wel een kledingpakket van Lofty Manner t.w.v. €250 én een complete make-over bij FaceFacts Academy! Wowza. 

3. Guess what?
Op de balie van de stand staat een supergrote vaas, bomvol make-up goodies. Maarre, hoeveel items zitten er nu precies in die vaas? Dat mag jij ons vertellen! Raad je het goed, of komt jouw gokje het dichtst bij het aantal? Dan ga jij er aan het einde van de dag vandoor met een XL-beautypakket! En trust us, die wil je hebben. 

4. Abo alert
Nog geen abonnement op CG!? Vanaf aankomend weekend wel ;-). Tijdens het I Love Beauty Event scoor je een exclusieve aanbieding + een must-have pakket. Get it while it's hot.

5. Grabbelen maarrrr
Yep, bij de CG! stand kun je ouderwets grabbelen! Voor €2 scoor je de leukste beauty items, van Essie nagellakjes tot parfum & much more.  

6. Leesvoer voor een prikkie
Woohooo, sinds deze week ligt de nieuwe CG! weer in de winkels. Heb je 'm nog niet in huis? Shop 'm dan bij onze stand voor maar €2 euro, ofwel, met 50% korting. Enne, het Beauty Boek scoor je natuurlijk ook voor een fijn prijsje. Op het event kost-ie maar €4. Yay! 

Pssst… Ook awesome als cadeautje onder de kerstboom natuurlijk, voor je zus, nichtje, bestie of jezelf :-).  

7. Beauty love
En dat is natuurlijk niet alles. Naast CG! zijn er nog veel meer toffe beautymerken & producten op het event te vinden. Je kunt ook gezellig workshops volgen, genieten van delish food en je favo vloggers ontmoeten. Like! 

8. Come say hi! 
Dus, spring jij morgen of zondag in de trein naar het I Love Beauty Event? Kom ons dan zeker even opzoeken.

We can't wait! 

Nog geen kaartje? Koop 'm dan snel online met korting, of scoor je ticket bij de deur van de Jaarbeurs Utrecht. Tot dan!