Omdat Kerst niet compleet is zonder coole kerstfilm!

What to do, zo voor het kerstdiner?

[*] Je party dress ligt al klaar    CHECK
[*] Je hebt genoeg Christmas Haar inspiratie van CG! gekregen   CHECK
[*] En je nagels gelakt in de perfecte kerstkleur     CHECK

 

Wat dacht je van een filmpje in de dvd-speler proppen?

Research doen naar de kerstfilm der kerstfilms is niet eens nodig: wij hebben de acht leukste films voor je opgezocht! 

Van romantische chickflicks tot funny moviesCheck it out! 

 

The Nightmare before Christmas
Deze redacteur geeft toe, vroeger was ze niet zo’n fan van deze creepy kerstfilm, maar hij hoort hoe dan ook in de top 10! En nu kunnen we ’m best aan 😉 The Nightmare before Christmas gaat over het skelet Jack Skellington, de Koning van Halloween Town, die Christmas Town ontdekt. Hij snapt alleen niet helemaal het concept van Kerstmis… Pas op! De song What’s This blijft eeuwig in je hoofd hangen.


 

 

I’ll be home for Christmas

Jake wil graag naar zijn girlfriend met kerst, maar door wat plagerijen van zijn ‘friends’ lukt dat niet bepaald. Tijdens zijn haastige rit naar huis, komt-ie erachter wat Kerstmis écht voor hem betekent en wat voor persoon-ie zelf is.
 

 

Home Alone
Tja, wie heeft ’m niet gezien? Maar toch blijft deze film je het echte kerstgevoel geven! De 8-jarige Kevin McCallister wordt per ongeluk vergeten door mommy terwijl zijn familie op weg is naar Frankrijk. Ondertussen hebben een paar kwaadaardige dieven het op zijn huis gemund. Maar hé, superheld Kevin steekt daar wel een stokje voor…

 

 

The Holiday
Ah well, dit is toch wel love tot de max. Twee girls, één uit LA en één uit een rustig dorpje vlakbij Londen, hebben genoeg van de mannen in hun leven en besluiten te gaan house-swappen rond Kerst. Laten daar nou toevallig hun perfect matches rondlopen… De muziek! De sfeer! Jude Law! CG! loves this movie!

 

Bad Santa
Een oplichter en zijn partner doen zich voor als Santa en zijn Little Helper. Ze beroven een warenhuis op kerstavond. Dat gaat natuurlijk nooit goed, vooral niet wanneer 'bad santa' bevriend raakt met een lief kindje en de beveiliger van het warenhuis het stel in de gaten krijgt.
 

 

Love Actually
Ook weer zo’n mega-yummie romantische komedie! De movie beslaat acht verschillende verhaallijnen, van een president en zijn werknemer tot een kleine boy die voor ’t eerst verliefd wordt. En wat is-ie cute. En niet alleen omdat een groot deel van de film zich in Londen afspeelt ;).

 

 

Serendipity
Geloof jij in het lot? Sara wel en laat het lot beslissen over de random meeting met een heel erg leuke, onbekende man. Moet ze met hem verder of niet? Maar het lot is niet gunstig gestemd en pas járen later zien ze elkaar terug…

 

 

New Years Eve
Hoewel deze film meer gaat over Oudejaarsavond, is-ie voor de kerst ook érg leuk. De film speelt zich af in The Big Apple in Christmas style. NYE gaat over verschillende koppels en singles die elkaar (opnieuw) ontmoeten met, jawel, new years eve. Ah well, deze movie moet je alleen al kijken vanwege Zac Efron 😉

 

HAVE FUN!