voor een happy you

Lekker chillen in het park, dagen op het strand liggen, je cute jurkjes weer uit de kast trekken… Jep, we love sunshine.

Maar wist je dat het ook supergoed voor je is om fun in the sun te hebben? 

Wij hebben de 8 grootste voordelen van sunny weather voor je uitgezocht.

Dus zit je morgen de hele dag op school? Show je leraar dan dit lijstje. No way dat hij jullie binnen laat zitten! 😉

1. Move over, wekker
Vergeet het irritante geluid van je wekker waar je diep ongelukkig van wordt. De zon doet vanaf nu het wek-werk, door een paar zonnestralen in je gezicht te laten schijnen. Yesss, daar worden we tenminste wél vrolijk van.

2. Sun + You = Happiness
Dat we vrolijk worden van de zon is helemaal niet gek. Zonneschijn geeft je serotonine-levels namelijk een flinke boost. Ehh, de wát-levels? Serotonine is het happy-hormoon van je lichaam. Deze held zorgt ervoor dat je je blij en energiek voelt. Kom maar door met die hormonen!

3. Fix je vitamines
Niet alleen je happy hormones krijgen een boost van de zon. Een half uurtje buiten zitten, is namelijk goed voor extra vitamine D. Deze vitamine maakt je happy, verbetert je weerstand en zorgt ervoor dat je meer energie hebt.  

4. Fit chick
Wie wil er nu voor de lol kanoën, skeeleren of met de hond lopen in de regen? Uhu, niemand. Maar als het zonnetje schijnt, is dat ineens wel leuk. En goed voor je health natuurlijk! Kom op Bello, we gaan wéér een blokje om lopen! 

5. Let’s tan!
Want wie houdt er nu niet van een door de zon gebronsd huidje? Wel goed insmeren! Zo verbrand je niet en krijg je een mooiere kleur. 

6. Voorjaarsschoonmaak
Gooi je ramen open en haal je cleaning tools tevoorschijn, want het is tijd om je kamer een goede schoonmaakbeurt te geven! Alles netjes opgeruimd? Trakteer je room dan meteen op een make-over. Shop kussentjes in felle kleuren, hang gezellige lichtjes op en versier je muren met fun vakantiefoto’s. Love it!

7. Make-over time     
Enne, als we dan toch in de make-over flow zijn: een nieuw seizoen = a new you. Ook als je niet van extreme make-overs houdt. Ruil je lippenbalsem bijvoorbeeld in voor een koraalkleurige lipstick of ga voor een groene eyeliner in plaats van zwart. Whatever you like 🙂   

8. Shoppen maar!
En last, maar zeker niet least; de zomer-shopsessie. Verstop je dikke jassen en warme truien op zolder en maak ruimte voor summer fashion galore! Rokjes, jurkjes, cute accessoires en zonnebrillen. Ja, mam, we hebben het écht allemaal nodig. 

Pssst… Vergeet je niet in te smeren voordat je in de zon gaat chillen. Van een verbrand huidje worden we natuurlijk niet happy

Fotografie: Nicholas Routzen