En dat ben jij for sure

Verliefd zijn is fun en een relatie hebben is superleuk! Maar het kan je soms ook een beetje onzeker maken. Want hoe weet je of hij de ware is? En ben jij eigenlijk een good girlfriend?

CG! to the rescue! Als deze 8 dingen bij jou wel goed zitten, ben jij sowieso de beste GF ever. En zo niet? Dan toch, want elke relatie is anders 😉

 

 

 

 

 

1. It’s all about the base
Je hoeft zijn telefoon niet te checken om te weten wat hij uitspookt. Jij vertrouwt hem all the way en hij kan jou ook vertrouwen. De basis van elke goede relatie #relationshipgoals.
 

2.Flaws and all
Beyoncé zong al eens dat ze van Jay Z houdt omdat hij haar ‘flaws and all’ accepteert. En dat geldt andersom ook. Hij kan zichzelf zijn bij jou, en dat maakt jou sowieso een keeper. Stiekem vind jij zijn weirde karaktertrekjes eigenlijk ook wel cute.
 

3.Not jealous
Je bent niet gelijk jaloers als hij eruit flapt dat Romee Strijd zo mooi is. Sterker nog, je geeft hem gelijk #girlcrush. Jaloezie komt vaak door onzekerheid en boys houden van confident girls, zoals jij.
 

4.Tickles
Elke. Jongen. Loves. Kriebels. Jij bent de beste GF als je hem, zonder dat hij erom hoeft te vragen, over zijn rug kriebelt. Of door zijn haar,of… anywhere, eigenlijk.

 

5. Miss Independent
Natuurlijk vind je het fijn als hij bij je is, maar je zeurt niet 24/7 om zijn aandacht. Je gunt hem zijn man time, want jij snapt dat hij dat soms nodig heeft. Net als jij en je bff’s soms girltime nodig hebben.

 

6.You’ve got it all
Of je nou all dressed up bent of make-uploos in je pyjama rondloopt met een knot bovenop je hoofd: You. Look. Hot. En dat knappe koppie zit ook nog eens vol brains. De perfecte combinatie voor every guy.
 

7. Laugh about it
Hij kan alles bij jou kwijt en jij bent er altijd om naar hem te luisteren. Maar dat is niet alles: jij weet ook altijd weer een smile op zijn gezicht te toveren met advies, een grapje of gewoon een big hug. That’s what GF’s are for <3.
 

8. You love him, duh.
Je vertelt hem elke dag hoe blij je met hem bent, zonder hem te overladen met plakkerige liefdesverklaringen. De ene keer Face to face, de andere keer via een Facebook-tag, een WhatsApp-berichtje, of door een foto met cute bijschrift op Insta te posten… Jij laat hem in every way possible weten dat je van hem houdt. Als dat jou niet de beste GF ever maakt, weten wij het ook niet meer. Spread the love!

 

Fotografie: https://www.instagram.com/cutecouple/