Is he the one?

Als jouw perfecte match voor je neus stond, zou je het dan weten? Die vraag beantwoorden de 10 hot boys & 10 pretty girls in het nieuwe seizoen van Are You The One?

Met z'n allen verblijven ze een maand lang in een OMGorgeous villa, met maar één doel: het vinden van hun perfecte match. Oh la la! 

Ben jij nu ook wel benieuwd of jij jouw ware al hebt gevonden? CG! to the rescue! Wij zetten 8 tekenen dat jij jouw perfecte match hebt gevonden voor je op een rijtje…
 

1. Je bent jezelf bij hem
Want hij geeft je nooit het gevoel dat je je anders moet voordoen dan je bent. Of je nu zit te huilen boven een bak Ben & Jerry’s, omdat je ongesteld bent… Of crazy staat te dansen op de nieuwe song van Justin Bieber; hij vindt je amazing zoals je bent. Aw!

2. Je vertrouwt hem
Hij weet al jouw diepste geheimen. Van die keer dat je de favo trui van je zus per ongeluk vernielde #oeps, tot je onbreekbare band met Pluisje, je knalroze knuffelkonijn. Got a secret? He can keep it.

3. Hij support je
Hoe gek of groot je dromen ook zijn, hij staat achter je en steunt je. Zelfs als jij om 02.00 uur ’s nachts nog bezig bent met je werkstuk houdt hij je gezelschap. Inclusief eindeloze voorraad koffie en koekjes natuurlijk. Held! 

4. Jullie hebben lol samen 
De formule voor de perfecte date: hij + jij = endless fun.  

5. Je ziet een toekomst met hem
We snappen dat je nog geen idee hebt wat voor beroep je wilt gaan doen, waar je wilt gaan wonen en hoeveel honden of katten je wilt als roomies. Maar één ding weet je wel for sure: hij is de persoon met wie je oud gaat worden.  

6. Sterker nog; je kunt je geen toekomst zonder hem voorstellen
Want een leven zonder hem zou toch mega boring zijn?

7. Hij haalt het beste in je naar boven
Je bent natuurlijk al awesome van jezelf ;-). Maar je lover helpt je een nóg betere versie van jezelf te worden. Hij helpt jou je flaws te omarmen, je onzekerheden aan de kant te schuiven en je angsten te overwinnen. Score!   

8. Hij maakt je happy
En dat is natuurlijk het allerbelangrijkst <3. 

Seizoen 3 van Are You The One? check je elke zondag om 20.30 uur op MTV. Enne, het nieuwe seizoen kent een spannende twist… 

Lukt het de deelnemers niet om tenminste één true match te vinden tijdens de wekelijkse matchup ceremonies (a.k.a. een blackout)? Dan wordt de groep gestraft met een verlies van $250.000 op de totale prijzenpot.

Dit betekent dat de kandidaten met vier blackouts geen kans meer maken op de jackpot van $1 miljoen. Hierdoor worden de koppels gedwongen om te beslissen met hun hart in plaats van hun hoofd in de race naar liefde en geld. Spannend!