Stiekeme scary gedachten

Je spinnen fear is één van je vaste gespreksonderwerpen. Maar je hebt nog wel meer angsten, en die hang je niet zomaar aan de grote klok…

 

[1] Freaky

Dat die engerd uit de horrorfilm ’s nachts ineens je kamer in komt lopen. Ben je gezegend met een grote dosis fantasie, dan denk je dat dit écht mogelijk is. Tot het weer licht wordt dan.

[2] Oogcontact

Dat je tijdens het douchen in de badkamer ineens oog in oog staat met de glazenwasser. (Niet eens een onmogelijke angst, glazenwassers bellen nooit aan met de mededeling: ‘We gaan nu uw ramen wassen, stap nu niet onder de douche.’)

[3] All by myséééélf

Dat je later zo’n vrouwtje wordt dat samenwoont met haar zeven katten omdat Prince(ss) Charming nog stééds niet heeft aangeklopt.

[4] Uiensoep 5 

Bussen deodorant gaan er bij jou vandaag doorheen. Je vriendinnen zeggen dat je naar bloemetjes ruikt, maar jij denkt eerder dat je een uiensoepodeur verspreidt…

[5] Bring your own food

Was het thema bij dat feestje, dus jij komt aan met je schaal homemade cookies.  Als de gasten ze ook maar lekker vinden en jouw schaal niet als enige onaangetast blijft…

[6] Presentje

Je vreest voor je tantes cadeautjes, jullie definitie van ‘hippe sieraden’ loopt nogal uiteen. Elke keer met een big smile roepen: 'Ik vind ze heel erg leuk' gaat je een keer opbreken!

[7] Picture (Not So) Perfect

Het liefst zie jij het eindresultaat van de groepsfoto tijdens het kerstdiner nooit meer terug, je weet zeker dat jouw smize meer een accidental crazy eyes werd.

[8] Tussentandje

Tijdens dat gesprek met je crush voel je iets tussen je tanden. Restje van je broodje pesto misschien?  Ieks, zou hij het gezien hebben?

[9] Embarrassing love

Nu we het toch over je crush hebben, die is eigenlijk best gênant (het broertje van je beste vriendin, de leraar, of Tobi uit PLL). Je bent als de dood dat iemand achter jouw secret love komt…

 

Fotografie: Peter Rosa/Studio D