It’s the little things

Of je nu net een nieuwe love interest hebt, of al een tijdje dezelfde jongen date, het zijn de kleine dingetjes waardoor zijn hart smelten. Benieuwd? Je leest het hieronder: 

1. De geur van je shampoo
Jongens kunnen geen shampoo met sinaasappelgeur gebruiken. Het zijn stoere jongens, after all. Daarom vinden ze het zo fijn dat jij dit wél kan doen en snuffelen ze graag stiekem aan je haar. 

2. Je lach
Niets is leuker dan een meisje die weet wat fun hebben is! En jou aan het lachen kunnen maken, is voor hem weer een big ego-boost.

3. Kissable lips
Lipgloss is niet echt kissing material, maar een lippenbalsem met een smaakje wel. Zo smaken jouw kussen altijd naar meer ;-). 

4. Je dansmoves
Of je nu zero ritmegevoel, of de dansskills van Shakira hebt, jongens vinden het superstoer als jij midden op de dansvloer je moves durft te showen.  

5. Je emo-buien 
Dus je moet keihard huilen bij zielige films. So what? Hij vindt het alleen maar cute! Ook kan hij dan meteen een move maken door je te troosten. Cuddle time!

6. Je beauty tools
OMG wat is dat voor apparaat en waarom steek je dat in je oog? Jongens zijn fascinated door alle trucjes die jij gebruikt om je prettiest self te worden. Wat voor ons een simpele wimperkruller is, lijkt voor hen eerder op een moordwapen.   

7. Blozende wangetjes
Word je instantly verlegen als hij in je buurt is? Grote kans dat het iedere keer zijn hart doet smelten. Cuteness alert!

8. Jouw “even omkleden”
Jongens halen even hun hand door hun haar, trekken een schoon shirt aan en zijn ready to go. Voor meiden hetzelfde? No way. Wij kunnen uren doen over onze make-up, het fixen van ons haar en het vinden van de perfecte outfit. Maar dit is helemaal het wachten waard als hij ziet hoe stunning je bent.

9. The little things
En wie verwoorden dat nou beter dan de mannen van One Direction 😉