Leuk én (bijna) gratis, woehoee!

Wil je dolgraag op date met die ene leuke jongen, maar heb je je budget van deze maand er al doorheen gejast? No worries, er zijn namelijk hartstikke veel dingen die je kunt doen zonder dat je je spaarrekening leeg moet roven…

1. Marathon time
En dan bedoelen we niet die ene die je moet rennen. Deze marathon kun je namelijk gewoon vanuit huis doen, door zoveel mogelijk afleveringen van een serie achter elkaar te kijken. Zorg voor wat lekkere snacks, comfy kussens en een warm dekentje. Om vervolgens samen onder te kruipen.

2. Keukenprinses
In plaats van uit eten te gaan, kunnen jullie natuurlijk ook zelf een meal in elkaar flansen. Gewoon lekker thuis en dus een stuk goedkoper. Geen keukenprinses? Haal dan voor de zekerheid nog even een diepvriespizzaatje in huis, want je wilt natuurlijk ook geen zwartgeblakerde nacho’s aan je lover voorschotelen ;-).

3. Hondenleven
Moet Bello nog uitgelaten worden? Vraag je love interest dan gezellig mee! Deze date is niet alleen helemaal gratis, maar je krijgt ook nog eens de kans om hem veel beter te leren kennen. Een wandelingetje maken werkt ontspannend en dus kunnen jullie ongestoord met elkaar kletsen. Like

4. Take a hike
…Maar als je geen hond hebt kun je natuurlijk ook gewoon een stukje gaan lopen samen. Ga samen naar het strand of bos voor een romantische setting. Tenzij er buiten windkracht 8 is natuurlijk, dan kun je deze date misschien beter even wijzigen ;-).

5. Ontdekkingstocht
Zijn jij en je date gek op muziek? Ga dan samen naar een Open Mic-avond. Tijdens zo’n avond laten beginnende muzikanten hun liedjes horen aan een klein publiek. Misschien ontdekken jullie wel de nieuwe Ed Sheeran! Eén van de grootste Open Mic-avonden van Nederland wordt elke dinsdag gehouden in Amsterdam. Meer info vind je hier

6. Karaoke kid
Ga samen naar een karaokebar en zing de sterren van de hemel tijdens een romantisch duet. Als je dat iets te heftig vindt, kun je natuurlijk ook altijd nog kijken naar mensen die de sterren van de hemel zingen (en samen stiekem heel hard om ze lachen).

7. Toeristenduo
Kies een stad uit die jullie allebei leuk vinden, of juist een waar jullie nog nooit geweest zijn, en ga de boel verkennen. Ga een straatje in waar je anders voorbij zou lopen, neem een kijkje in gekke winkels… Whatever you like :-).

8. Huiswerkdate
Zitten jullie bij elkaar in de klas? Maak dan samen je huiswerk. En voor elke opdracht die hij afmaakt, krijgt hij een sneaky kiss van je. Want hard werken wordt beloond, toch?

9. Vragenvuur
Mochten jullie je ondanks deze tips nog vervelen, stel hem dan eens deze vragen. Wedden dat jullie je date daarna verre van saai is?

 

Fotografie: Joey Seawell