Dat wordt sparen…

Je kent het wel. De spulletjes die al tijden op je wish list staan, maar het is nog steeds niet gelukt om ze aan te schaffen. Uitstellen, te weinig geld of hoopvol wachten tot de prijzen dalen. Herkenbaar?

1. Een Chanel tas staat al een tijdje op nummer 1. Je moet de lat hoog leggen, right? Toch is dit misschien ook het item waar jij het langst op zal moeten wachten. Auw, het prijskaartje doet alleen al pijn aan je ogen.

2. Om toch een meer bereikbaar doel te hebben, ga je voor de nagellak van het merk. Die moet toch een stuk sneller in jouw bezit kunnen zijn. Yay, die kun je vervolgens als trofee op je beautyplankje zetten.

3. Af en toe denk je ineens weer: ‘Ja, ik moet skeelers kopen!’. Om dat inmiddels snel weer te vergeten. Waar je weer van baalt als het zonnetje ineens heerlijk schijnt en je jezelf alweer ziet rond zoeven in je sexy shorts.

4. Een goede fashionable drinkfles. Water drinken moet je toch. Elke dag. En genoeg ook. Helaas denk je hier pas weer aan als je dat ene plastic waterflesje aan je mond zet. Het label is er inmiddels af en aan de lijmresten plakken stofjes uit je tas #nietcool.

5. Die ene jeans van Levi’s die je als gegoten zit. Je hebt ‘m gepast op een ongepland tripje door de stad en eigenlijk had je het geld er niet voor. Uit je hoofd zetten is geen optie meer. Dus nu is het wachten tot dat je het geld bij elkaar hebt om ‘m eindelijk te halen.

6. Als er iets de perfecte aanvulling op jouw supergirly kamer zou zijn, dan is het wel een hemelbed. Eentje compleet met gordijntjes, please. ‘Paaaaap, heb ik al gezegd dat ik heel veel van je hou?!’

7. Wauw, die ene zonnebril van Michael Kors. Waarom heb je die gezien? Nu krijg je ‘m dus niet meer uit je hoofd. Was je maar nooit online gaan shoppen. Dan had je dit probleem niet gehad.

8. Je neemt je al eeuwig voor om weer te gaan sporten. En wat heb je daar voor nodig? Precies: een goeie sport-bh, die legging met dat gekleurde printje, een top en je schoenen wil je het liefst op maat laten maken. Je moet tenslotte zuinig zijn op je lichaam. Dat gaat een hoop kosten. Maar voordat je dit hebt, verschijn jij niet in de sportschool.

9. Een absolute summer musthave: een bikini die jouw beachbody perfect doet uitkomen. Ben jij nou zo kritisch? Nu je er naar op zoek bent, lijkt geen enkele bikini te voldoen. Dat wordt dus net zo lang zoeken, tot je ook nummer 9 af kunt strepen ;-).

Fotografie: Nicholas Routzen.