#relationshipgoals

Het is obvious dat jullie stapelverliefd zijn op elkaar. Jullie hebben lol samen, steunen elkaar door dik en dun en je vindt hem ook nog eens de allerknapste. Aw, you cuties!

Enne, dan zit je natuurlijk niet op een break-up te wachten. No worries, want deze 9 signs verklappen dat jullie toch voor altijd bij elkaar blijven…
 

1. Bij hem kun je jezelf zijn
Of je nu super hyper & happy bent, of last heb van PMS-struggles en alleen maar in bed wilt liggen met een bak ijs; bij hem kun je je helemaal laten gaan, zonder dat je je onzeker voelt.

2. Je vertrouwt hem
Hij is de enige op de wereld die jouw diepste geheimen weet. En dat maakt hem niet alleen je boyfriend, maar ook je best friend <3

3. Je voelt je pretty bij hem
Of je nu in je zuurstokroze unicorn onesie loopt, of je allermooiste jurk aan hebt. Hij houdt toch wel van je! En daarom voel je je comfy, no matter what.

4. Hij is er voor je – in good & bad times
Als je een tien hebt gehaald op school, is hij de eerste die een cupcake voor je scoort. Maar als je een onvoldoende hebt gekregen voor die ene belangrijke toets, staat hij natuurlijk ook meteen voor je klaar. Hij knuffelt je, helpt je bij het leren voor de herkansing en doet z’n uiterste best om je op te vrolijken. Lief!

5. Jullie maken elkaar aan het lachen
Het kan niet flauw genoeg zijn, of jullie liggen op de grond van het lachen. 

6. En jullie vervelen je nooit met elkaar
Niet dat jullie all day, every day op pad zijn of op gekke dates moeten gaan. Jullie vinden het ook prima om de hele dag te niksen, of met andere dingen bezig te zijn. Het feit dat jullie bij elkaar zijn is sowieso al fun!

7. Maar jullie kunnen ook ruzie maken
Je bent niet bang om te zeggen wat je voelt, en je durft je te uiten als je het ergens niet mee eens bent. Ruzie maken is nooit leuk, maar het hoort er nu eenmaal bij. Gelukkig begrijpen jullie dat allebei, en maken jullie het in no time weer goed.

8. Je ziet een toekomst met hem
Het is oké als je no clue hebt wat je wilt worden als je oud bent. Wij weten nog niet eens wat we aankomend weekend gaan doen! Maar één ding is zeker, en dat is je je geen toekomst zonder hem kunt voorstellen. En gelukkig denkt hij er precies hetzelfde over :-).

9. Hij maakt je gelukkig
Need we say more? 😉 

Fotografie: Chris Eckert/Studio D