Deze fasen ga je door

Toen je nog naar school ging had je een waslijst aan ideeën en activitities voor in de zomervakantie. Inmiddels is het eind juli en lig je nog steeds in je pyjama op de bank. What happened? 

No worries, je hebt gewoon last van de lazy summer struggles. En deze 9 fasen ga je door. Herkenbaar? 😉
 

1. Enthousiasme
Woohooooo, zes weken vrij! Ik ga zoveel dingen doen, zoveel dingen meemaken, tijd voor avontuur!

2. Chill mode: on
Meh, vandaag heb ik niet zo’n zin om op pad te gaan. Ik ga morgen wel. Of overmorgen. Whatevs.

3. Marathon time
Er is niks op tv, alle herhalingen heb je al 4 keer gezien en je favo serie begint pas weer in september. Netflix marathon, here I come!

4. Luiaard alert!
Huh, zit ik al in m’n derde vakantieweek? Ik zou zweren dat ik vorige week nog gewoon in de schoolbanken zat.

5. FOMO
Oh no, ik heb zoveel tijd verspild! Straks kom ik terug op school zonder coole summer stories. Ik moet mezelf NU van de bank slepen! Hup, naar de stad, daarna langs vriendin A, dan eten met vriendin B en daarna in de kroeg op zoek naar die knappe jongen van school. Arriba!

6. Uitputting
Waarom vond ik het nodig om al mijn vakantieplannen op één dag uit te voeren? #sotired. De komende dagen moet ik het maar even rustig aan doen

7. Shock
OMG! Over een paar dagen is het alweer augustus. En dat betekent maar één ding: school begint weer. Nooo :’-(. Had ik maar meer uit m’n vakantie gehaald…

8. Keepin' it real
Ik zou de komende weken nog wat plannen kunnen maken? Misschien een taalcursus? Of een culturele stedentrip met m’n tante?

9. Acceptatie
Oeeeh, die nieuwe film met Chloë Grace Moretz is nieuw op Netflix! Die wil ik eigenlijk wel kijken. Nu. Oh well, aan die cursus begin ik morgen wel. 

Fotografie: Olivia Graham