Herken jij ze?

It is hard to imagine, maar ook de celebs zijn ooit kind geweest. Klein, schattig, lief en totaal niet wetend dat ze op een dag wereldberoemd zouden zijn.

CosmoGIRL! heeft voor jou 9 celebs verzameld met schattige pics van de kindertijd. Raad mee! Hoeveel herken jij er?
 

Lees ook de checklist: 6x Disaster dates en what to do about it!

 

1. Herken je deze redhead? Deze Britse celeb begon helemaal onderaan de ladder, maar is opgeklommen tot een van de meest populaire singer/songwriters en hij krijgt makkelijk het Ziggo Dome twee keer vol. Je kunt hem kennen van hits als The A-Team, Thinking Out Loud en van zijn nieuwste hit Shape Of You.

2. This cute little girl heeft Nederlands bloed. Het modellenwerk is haar met de paplepel ingegoten door haar moeder, die ook model was. Op dit moment is deze blondine al een tijdje gelukkig met zanger Zayn Malik. Ra, ra, wie zoeken we?

3. Deze Canadese superster werd beroemd via YouTube en heeft al jaren hele hordes meisjes achter zich aan. Hij veroverde de wereld met het nummer Baby, en heeft hits gescoord met What Do You Mean?, Sorry en Love Yourself. Ook heeft hij een relatie gehad met Selena Gomez. 

 

4. Ze scoorde met nummers als Shake It Off en Bad Blood, ze heeft beroemde exen zoals John Mayer en Harry Styles, ze is Amerikaans, do we need to say more?! Hoe cute was ze vroeger? 

5. Deze singer/songwriter brak een aantal jaar geleden door met het nummer Stitches en werkte samen met ex-Fifth Harmony zangeres Camila Cabello. Hij is ook de rivaal van Justin Bieber, want bij de laatste MTV awards onttroonde hij zijn Canadese landgenoot met de prijs voor grootste mannelijke popster. 

6. Deze all-american cheerleader werd op 14-jarige leeftijd bekend via Disney Channel. Daarnaast heeft ze ook een succesvolle zangcarrière. Haar bruine lokken heeft ze al enkele jaren ingewisseld voor een kort blonde hairdo en ze veroorzaakte heel wat ophef tijdens de MTV Awards. Na een korte break-up is ze opnieuw verloofd met Liam Hemsworth.

7. Deze schattige Minnie Mouse look-a-like is een echte duizendpoot! Ze is model, zangeres en actrice. Je kunt haar kennen van Pitch Perfect en The Edge Of Seventeen of van haar single Starving. De inmiddels 20-jarige American it-girl is hard bezig om de wereld te veroveren. You go girl! 

8. Deze confident brunette heeft dans en acteerskills. Samen met Bella Thorne schitterde ze in de Disney-serie Shake It Up en daarna kreeg ze de hoofdrol in K.C. Undercover. Hint: ze staat op de cover van de nieuwste CG! 

9. Wizards Of Waverly Place betekende voor haar de wereldwijde doorbraak. Maar naast acteren heeft deze girl ook een zangcarrière, ontwerpt ze kleding en heeft ze relaties gehad met Nick Jonas en Justin Bieber.

 

 

 

 

UITSLAG
1. Ed Sheeran
2. Gigi Hadid
3. Justin Bieber
4. Taylor Swift
5. Shawn Mendes
6. Miley Cyrus
7. Hailee Steinfeld
8. Zendaya Coleman
9. Selena Gomez