9x Vanbinnen ben je nog steeds een kind

Zijn deze punten voor jou herkenbaar?

Zijn deze punten voor jou herkenbaar?

Ben jij stiekem vanbinnen nog steeds een klein meisje?

Sta jij bekend als Disney-lover en bestel je zonder schaamte een Happy Meal, of blijft jouw liefde voor kinderdingen toch geheim of heb je ze zelfs helemaal niet? 

Check hieronder of jij jezelf herkent in deze 9 punten
 

1. Stiekem kijk je nog het liefst naar de oude Disney-klassiekers zoals Assepoester en Doornroosje en moet je nog altijd een traantje wegpinken bij de dood van Mufasa in de Lion King.

Maar, jij wordt ook heel blij van de moderne films zoals Tangled en Frozen die je wel 10x achter elkaar kan kijken. Je was dan ook super excited voor de nieuwste film: Vaiana (Moana)!

2. Als je kleine nichtje voor haar verjaardag een Playmobil prinsessenkasteel, een Barbie-set of een pop krijgt, ben jij er al eerste bij. Als een klein meisje help je haar met het uitpakken en in elkaar zetten en zou je het liefst zelf de hele middag ermee blijven spelen.

3. Jouw guilty pleasure is om op je luie zondag lekker op te bank te liggen en de hele dag naar de Spangas marathon te kijken. En van een afleveringetje Brugklas, het Klokhuis of het Jeugdjournaal ben je ook zeker niet vies.

4. Als je uit eten bent spiek je altijd even bij de kindermenu’s. Die kipnuggets met friet wil je eigenlijk veel liever dan dat chique stukje vlees. Maar ik ben toch écht te oud om dat nog te kunnen bestellen… Toch?

5. Van zo nu en dan een Happy Meal halen bij de McDonald’s wordt jij ook nog heel erg blij. ‘O nee hoor, deze is niet voor mij maar voor mijn jongere zusje!’ roep je dan terwijl je wegloopt en gretig zoekt welk speeltje je erbij hebt gekregen.

6. Je hebt een zwak voor alle items die maar ook iets met Disney te maken hebben en komt dan ook zonder schaamte aan bij de kassa met een  paar Mickey Mouse sokken, een Frozen pyjama, een Assepoester theemok én een mega Bambi knuffel. ‘I mean, how could I resist?’

7. Met veel plezier speel jij nog steeds mee met spelletjes als verstoppertje en Twister en zit je stiekem nog op spelletjessites als spele.nl. Je blijft superfanatiek en kan, na al die jaren, nog steeds niet helemaal tegen je verlies.

8. Je houdt van cute updo’s en fleurt je haar het liefst op met wat schattige strikjes. Ook cadeautjes worden van jou voorzien van vrolijk pakpapier en bows. Strikjes, glitters, roze: give it to me!  

9. Jij kunt niet genoeg krijgen van uitjes naar pretparken als de Efteling, maar al helemaal Disneyland. Als een klein meisje ren je rond en wilt het liefst overal in en zou je stiekem toch nog even op de foto willen met Mickey. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen