liever geen celeb status voor jou

Een leven á la Beyoncé, Cara Delevingne, Ariana Grande of Kendall Jenner. Een kast vol met prachtige designer kleding, een zwembad in de tuin en mensen die je aanbidden.

Je hebt er vast weleens van gedroomd, toch? Gelukkig zijn er ook genoeg redenen om niet beroemd te willen zijn.

1. Je moet constant blijven lachen en aardig doen tegen iedereen. Niet zo moeilijk als je vrolijk bent, maar als je een keer een off day hebt juist wel. Als je tegen iemand snauwt, staat er meteen in de bladen dat je arrogant bent. 

2. Het is lastig om te bepalen wie je echte vrienden zijn: doen ze het omdat ze jou zo leuk vinden of gaat het alleen om de moneyfame?

3. Als celeb is de kans groot dat je een lover hebt die ook beroemd is. Lijkt hartstikke leuk natuurlijk, maar jullie hebben het allebei superdruk. Wanneer zie je elkaar? De ene keer is de één op tour en de andere keer de ander. En dan hebben we het nog niet gehad over alle vrouwelijke aandacht die hij krijgt #jealous.

4. Celebs hebben vaak superveel fans, maar ook genoeg haters. En waarom blijven die beledigingen nou altijd net iets beter hangen dan die complimenten? 

5. Jouw fans zijn natuurlijk de allerbeste. Maar die paar crazy fans… Je zou er toch helemaal gek van worden? Overal waar jij komt, daar komen zij. Met een beetje pech heb je één (of meerdere) stalkers. Brrr!

6. Elke dag uuuuren in de sportschool zweten om vervolgens als avondeten een paar blaadjes rucolasla naar binnen te werken? No thanks! ‘Mam, wil je vanavond lasagne maken? Met extra kaas, please.’

7. Heel leuk hoor, zo’n kast vol met dure designerkleding. Maar wat heb je aan al die kleren, als het not done is dat je iets voor een tweede keer aantrekt? Dat probleem heb jij niet. Jij trekt elke week je lievelingsjurkje aan en er is altijd wel iemand die je vertelt hoe fab jij eruit ziet.

8. Paparazzi volgen je overal. Dat is leuk als je er amazing uitziet in een nieuwe outfit met een goed gelukte make-uplaag. Als jij niet te genieten bent, in je kloffie rondloopt, wallen onder je ogen hebt of als je net gehuild hebt, zit jij echt niet te wachten op een fotograaf. 

9. Je hebt nooit rust. Lekker in je eentje shoppen? Vergeet het maar. Even snel je laatste boodschappen halen? Schrijf het maar op je buik. Er zijn altijd mensen die met je willen kletsen, die je handtekening willen, die met je op de foto willen. 

Girl, wees blij. Je bent even fabulous als Gigi Hadid. Je staat alleen niet wereldwijd in de spotlights, maar dat zou je toch ook niet anders willen?

Fotografie: Chris Eckert/Studio D.