Of kijk je vanavond iets anders?

Het is woensdagavond, dus meer dan de helft van de week heb je weer gehad. En dat is een goede reden voor een avondje comfy op de bank. Gelukkig is er genoeg tv-aanbod om uit te kiezen. Ga jij voor de romcom A Cinderella Story (je hebt 'm vast al duizend keer gezien, but who cares?) of één van de andere opties?

 

Door Het Oog Van De Naald – 20:30 op RTL4
Spanning en sensatie: het is de finaleaflevering! Eén van de drie overgebleven creabea naaiduo's moet vanavond het veld ruimen…

So You Think You Can Dance – 20:30 op RTL5
Ook bij SYTYCD is het spannend: de twijfelgevallen uit de audities mogen de jury nog één keer proberen in te pakken. Alleen als ze deze keer beter dansen, maken ze kans om naar het bootcamp in Ierland te mogen.

Danni Lowinski – 20:30 op SBS6
Danni Lowinski wordt ingeschakeld door een farmaceutisch bedrijf. Een grote kans voor de fashionable advocaat.

A Cinderella Story  – 20:30 op Net 5
Plenty redenen om deze film weer eens te kijken! Ten eerste: we love sprookjes, ten tweede: Hilary Duff speelt de hoofdrol, ten derde: Chad Michael Murray is een duidelijk gevalletje eye candy en ten slotte is het natuurlijk heerlijk om even weg te zwijmelen bij zo'n romantisch verhaal.

 

Body Language – 22:00 op RTL5
Ready for some rhythm? Vijf Nederlandse dansers gaan naar New York om het daar te gaan maken, maar ze zitten zonder geld, zonder crew en zonder plan. Als dat maar goed gaat.