Nog geen cadeau? Geef je vader een Belmondo herinneringsboek!

Verzamel de mooiste verhalen en leukste foto's van jullie samen en plaats ze in een te gek herinneringsboek. Op belmondo.nl kun je supereasy aan de hand van leuke vragen je eigen boek maken. Ook kun je je eigen foto's uploaden en toevoegen. Er zijn 26 verschillende soorten boeken. Hier een paar leuke voor jouw daddy:

Het Familieboek
Maak met je broers, zussen en/of moeder een boek van én voor de hele familie. Ieder familielid kan online een eigen hoofdstuk maken.

Ons Kookboek
Kookt jouw vader niet vaak? Geef hem een zetje in de goede richting met een zelfgemaakte kookboek, gemaakt door jou alleen of samen met je broers en zussen. Selecteer favo recepten of verzamel juist alle familierecepten, dan kan hij snel aan de slag 😉

 

Ons Vakantieboek
Beleef jullie familievakantie(s) opnieuw door alle verhalen en leukste vakantie-kiekjes in één boek te plaatsen. He'll love it.

Kun jij niet kiezen? Geef je vader dan een cadeaubon (vanaf €15). Hiermee kan hij zelf aan de slag met zijn eigen boek! Zoals bijvoorbeeld Het Voetbalboek. Een super leuk boek om samen met zijn teamgenoten te maken en zo de mooiste herinneringen van het afgelopen seizoen te bewaren. Alle verhalen én actie- en teamfoto’s kunnen hierin worden verzameld.


 

Check hier voor meer info over de cadeaubonnen.

P.S. Een boek met hardcover krijg je binnen 7 werkdagen thuisgestuurd en softcover in 3 werkdagen. Dus maak 'm snel! 😉
 

Wat geef jij je pa voor Vaderdag? Plaats je reactie hieronder. Nog niet ingelogd? Dat kan hier