Amanda is “Very Irresistible”…

…en daarom het nieuwe gezicht voor het parfum van Givenchy. Zij treedt hiermee in de voetsporen van niemand minder dan Liv Tyler die eerder model stond voor Givenchy's “Very Irresistible”.

 

De reactie van Amanda Seyfried toen ze gevraagd werd voor deze deal? “F*ck yeah!” antwoordde de actrice luid en duidelijk. “Het is een eerlijke samenwerking. Ik ben trots om onderdeel uit te maken van dit merk, omdat wat zij doen cool is. Givenchy is zo artistiek.”

 

De campagne voor het parfum is inmiddels geschoten en er is al één beeld binnen die wij graag met jullie willen delen. Riccardo Tisci zorgde uiteraard voor de prachtige styling, Cédric Klapisch voor de commercial en Glen Luchford is verantwoordelijk voor de amazing fotografie. 

 

Vanaf september kun je Amanda overal tegen komen (op een billboard, op tv, als je mazzel hebt in real life ;-)). We kunnen de commercial hier alvast zien: 
 

 

Voor E! online gaf Amanda een cool interview. Hierin vertelt ze o.a. wat haar favoriete Givenchy-look en moment is tot nu: 'Red dress at the Oscars! Ik had geen idee hoe ik 'm aan moest doen. Uiteindelijk hebben 8 vrouwen, waaronder Anne Hathaway en haar stylist, me geholpen!' 

 

Bekijk de video hier: 

 

Vind jij Amanda Seyfried ook zo onweerstaanbaar in deze advertentie? Let us know! Plaats je reactie hieronder. Nog niet ingelogd? Dat kan hier!