Omdat eco-friendly clothes ook megaleuk zijn!

Als succesvolle actrice ken je Amber door films als Hitch en de hitserie Revenge, waarin ze de set deelt met überhottie Joshua Bowman. 

 

Haar c.v. is ook gevuld met fashion stuff door haar werk als model voor grote modehuizen. En nu mag Amber Valletta shinen in de H&M Conscious (Exclusive) Collectie 2014!

 

Duurzaamheid en eco-friendly staan hoog op het lijstje van H&M. Zo werden supersnel alle angorawol-items uit de collectie gehaald, nadat bekend werd dat de wol niet erg diervriendelijk werd gemaakt. En brengt de keten elk jaar een Conscious-collectie uit.

 

Amber Vallette is zelf erg actief bezig met eco-friendlyness en daarom mag ze de hoofdrol spelen in de campagne die vanaf 10 april 2014 te zien is.

 

En dan kan je natuurlijk niet zomaar een ontwerper aannemen die niets met duurzaamheid heeft, of course. Daarom mag Ever Manifesto (die zich altijd bezig houdt met duurzame mode en design) de fabulous collectie ontwerpen. De stijl? Flamenco en bohemian. Like!

 

Amber: 'H&M en ik delen dezelfde waarden op het gebied van duurzaamheid. Daarom vind ik het fantastisch om mee te werken aan de H&M Conscious-campagne. Deze collectie laat zien dat je zowel betrokken bij mensen en het milieu als modebewust kunt zijn. Ik ben echt weg van de ontwerpen.' Wij zijn benieuwd! 

 

 

Vanaf 10 april 2014 ligt de collectie in de winkels.