#NAAM?

Vanavond is de afstandsbediening van jou! Deze shows, series en films mag je echt niet missen.

 

The Big Bang Theory – 19:35 uur op Veronica
Sheldon komt tot de ontdekking dat hij niet lang genoeg zal leven om een mensechte robot te maken. Daarom probeert hij zijn leven te verlengen. In de aflevering daarna mist Sheldon zijn vriendschap met Amy. Hij neemt katten om haar te vervangen. De jongens maken zich zorgen om hem.

Love Is In The Air – 20:30 uur op RTL4
Robert vertrekt met Genieke, Erik-Jan en hun 5 maanden oude baby naar Nieuw-Zeeland. De vader van Genieke is daar twintig jaar geleden naartoe verhuisd. Hij heeft haar baby dus ook nog nooit gezien, maar daar gaat nu eindelijk verandering in komen.

The Next Great Baker – 21:00 uur op TLC
Deze week moeten de teams een griezelfilmtaart maken. Spinnen, spoken en bloed, it’s all there. Het gastjurylid is één van de engste bad boys uit de filmgeschiedenis.

Als De Bruid Van Huis Is – 21:30 uur op NET5
In Als De Bruid Van Huis Is zie je iedere week een andere bruiloft, die net even wat anders dan normaal is. De bruid mag namelijk niets regelen, de bruidegom krijgt de touwtjes in handen. Als dat maar goed gaat… Vanavond zie je John en Raymon. Raymon wil graag een rustig en traditioneel huwelijk, maar John gaat alles organiseren. Hij heeft juist alleen maar wilde ideeën.

FILMTIP
Our Family Wedding – 20:30 uur op RTL5

De Afro-Amerikaanse Marcus en zijn Latijns-Amerikaanse lover Lucia (America Ferrera) willen dolgraag met elkaar trouwen. Na hun bruiloft willen ze meteen naar Laos vertekken, om daar voor Artsen Zonder Grenzen te gaan werken. Er is alleen één groot probleem: hun families. Zij zijn het er vanwege de cultuurverschillen niet mee eens. Lukt het ze om hun issues opzij te zetten, en een wedding te plannen in minder dan twee weken?