Dit moet je zien 2n!

Yesss, je hebt de maandag weer overleefd!

Plof jij vanavond lekker op de bank? Check dan snel CG!'s tv-tips voor de must-see programma's en films van vanavond.

 

3 Op Reis – 19:50 uur op NPO3
Floortje goes Noord-Korea. En dit is nogal een big deal, want ze heeft als tweede cameraploeg ter wereld toestemming gekregen om naar dit land komen.

Grey’s Anatomy – 20:30 uur op NET5
De artsen in het ziekenhuis krijgen in deze aflevering te maken met een wel heel bijzonder geval…

Proefkonijnen – 20:30 uur op NPO3
Vanavond gaan Dennis en Valerio weer op zoek naar simpele antwoorden op de raarste vragen.

De Nationale Tweelingtest – 20:30 uur op SBS6
Tijdens de zoektocht naar de ultieme tweeling, ondergaan de broers en zussen allemaal verschillende tests. Welke tweeling lijkt uiteindelijk het meest op elkaar?

Streetlab – 21:20 uur op NPO3
In deze aflevering checken de mannen van Streetlab of je ongemerkt mee kunt doen aan een training bij FC Utrecht, zonder ook maar enkele ervaring te hebben.

America’s Next Top Model – 22:40 uur op RTL5
Woehoeee, vanavond wordt eindelijk bekend gemaakt wie de winnaar is van ANTM! Must-see alert ;-).

FILMTIP
The Hottie & The Nottie – 20:30 uur op RTL 8
Nate Cooper verhuist naar L.A., omdat hij nog steeds op zoek is naar het meisje van zijn dromen, Cristabelle Abbott (Paris Hilton). Zij wil best met hem op date, maar alleen als hij ook een date regelt voor Cristabelle's onaantrekkelijke vriendin June. Tot June een make-over krijgt. Dat verandert alles….

Up In The Air – 20:30 uur op SBS9
Ryan (George Clooney) is crisismanager en voor zijn werk is hij altijd onderweg. Hij vindt zijn baan heerlijk, maar als het bedrijf gaat bezuinigen op het reiskostenbudget, moet hij vechten voor zijn job. Hij wordt verplicht meer tijd thuis door te brengen, terwijl hij net op het punt staat tien miljoen frequent flyer-miles te bemachtigen. En hij heeft ook nog eens zijn droomvrouw gevonden die net zo dol is op reizen als hij…