Amsterdam Fashion Week staat weer voor de deur, morgen begint het al met Fashion Week Downtown. AFW zelf is vanaf 11 juli: met de AFW App blijf jij op de hoogte!

Volgende week woensdag begint het officiële programma van Amsterdam Fashion Week, met Claes Iversen en Marga Weimans die on schedule het startschot geven.

Het officiële programma is alleen toegankelijk met een invite. Als je er eentje kunt bemachtigen; lucky you! De rest zal het moeten doen met Downtown Programma, de livestream op amsterdamfashionweek.com én de officiële AFW App!

Het Downtown programma bevat genoeg leuks. Het hele schema vindt je hier, met onder andere op zaterdag 7 juli The Model Experience van onze eigen Marvy Rieder!

De AFW App is jouw vriend de aankomende twee weken; hij vertelt precies wat er wanneer en waar te doen is tijdens de Fashion Week. Verder is er veel extra informatie te vinden en kun je exclusieve video’s bekijken.

De AFW App is in de App Store te vinden, hij is ook voor Android verkrijgbaar in de Play Store! Ga jij naar Amsterdam Fashion Week?